logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Кулінарія без кордонів: делегація суддів Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest – Podillia»

Загальна інформація

У КНТЕУ перебувала делегація суддів Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest – Podillia» у складі президента Асоціації щеф-кухарів Мальти, учасника Конгресу WorldChefs в Ірландії, Новій Зеландії, Дубаї, Чилі, Норвегії - Гвідо Дебоно, однієї з кращих світових кухарів-кондитерів, міжнародного кулінарного судді (WACS), володаря медалей кулінарних Олімпійських ігор, професора факультету готельно-ресторанного бізнесу у м. Опатія (Хорватія), члена міжнародної федерації BPW International - Драгіца Лукін, президента Асоціації  професійних шеф-кухарів EPAD республіки Туреччина, акредитованого судді  WACS, експерта із традиційної і сучасної турецької кухні -  Сефера Япіджі.

Ректор А. А. Мазаракі привітав гостей та висловив впевненість, що конкурс є вкрай важливим для підтримки талановитої молоді і дозволить надати їй можливість заявити про себе.

Міжнародні судді також зустрілись зі студентами та провели лекцію-презентацію «Національні кухні світу та їх особливості». Гості розповіли про здобутки у сфері кулінарного мистецтва, презентували кулінарні асоціації, які вони представляють.

У своєму виступі Драгіца Лукін наголосила на тому, що має за велику честь представляти кулінарні традиції своєї країни у світі.

Також Драгіца сподівається на плідну співпрацю між КНТЕУ та хорватським навчальним закладом, що випускає фахівців готельно-ресторанного бізнесу.

Сефер Япіджі зазначив, що тільки найкращі досягають успіхів у світі кулінарного мистецтва.

Гвідо Дебоно розповів про свій шлях і досвід у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

Модератором зустрічі виступив доцент кафедри туризму та рекреації С. С. Кравцов. Спілкування відбувалось англійською мовою, пройшло пізнавально, студенти дізналися багато цікавого щодо гастрономічних особливостей національних кухонь Мальти, Хорватії та Туреччини.

Щиро вдячні гостям за лекцію та очікуємо на продовження співпраці.

26.02.2019
42265
1799
остання редакція 28.02.2019
Vega