logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Квест «SMART HR-2019» – спільний проект кафедри менеджменту та компанії "Ашан"

Загальна інформація

Перед сучасним студентом постає велика кількість викликів та проблемних питань. Для одних – це правильний вибір професії, для інших – визначення життєвих пріоритетів, для третіх – з'ясування рівня своєї професійної підготовки.

26 лютого 2019 року на всі ці запитання мали можливість відповісти студенти КНТЕУ факультету економіки, менеджменту та психології, що навчаються за спеціалізацією «Менеджмент персоналу». У цей день вперше в університеті відбувся квест «SMART HR-2019», організований доцентом кафедри менеджменту Михайлом Волобуєвим.

Під час змагань студенти мали можливість проявити свою кмітливість та обізнаність з проблематики управління персоналом, швидкість прийняття рішення, здатність та бажання працювати в команді та інші позитивні й необхідні в житті особистісні та професійні якості.

Особлива цікавість змагань в тому, що серед учасників квесту були не лише 6 команд студентів різних курсів та груп, але й команда працівників служби персоналу нашого багаторічного стратегічного партнера та соціально відповідальної компанії – ТОВ «АШАН Україна Гіпермаркет» під керівництвом керівника департаменту з людських ресурсів Асі Савченко.

Переможцями змагання квесту «SMART HR-2019» після 1,5-годинного марафону по університету стала команда 3 курсу 10 групи у складі М. Дзюби, Д. Ужвенко та О. Цилюрік. Друге місце посіла команда 1 курсу 11 групи у складі І. Свинського, Д. Лукашевича та М. Кондратюка. Третє місце посіла команда 2 курсу 9 групи, до складу якої увійшли А. Марняло, А. Чапля та І. Кваша.

Переможці квесту були нагороджені дипломами від керівництва КНТЕУ та солодкими призами, що було приємним сюрпризом для всіх учасників змагань. Також всі студенти, які взяли участь у квесті, отримали подарунки від компанії "АШАН", а її представники отримали подяку від КНТЕУ за допомогу в підготовці та участі в змаганнях квесту.

Вітаємо переможців квесту та щиро дякуємо всім учасникам цікавої та нової події на кафедрі менеджменту! Особливу подяку висловлюємо Михайлу Волобуєву та Асі Савченко – керівникам команд-партнерів різних організацій!

26.02.2019
42265
1319
остання редакція 28.02.2019
Vega