logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

У КНТЕУ відбувся випуск бакалаврів заочної форми навчання

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті 28 лютого 2019 року  відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів заочної форми навчання.

На факультеті фінансів та банківської справи КНТЕУ відбувся випуск за спеціалізаціями «Банківська справа» та «Державні фінанси» - 136 випускників, зокрема 10 іноземних студентів.

Декан факультету Т. В.  Канєва щиро привітала випускників, побажала їм професійних успіхів та запросила до магістратури.

Факультет фінансів та банківської справи пишається своїми випускниками та бажає їм подальших звершень!


На факультеті економіки, менеджменту та психології цього року 117  випускників заочної форми навчання отримали дипломи бакалавра за спеціальностями "Економіка" спеціалізацією "Економіка підприємства" та "Менеджмент" спеціалізацією "Менеджмент організації".

Декан факультету О. І. Міняйло привітав випускників з успішним завершенням навчання, побажав успіхів у професійній діяльності та кар'єрного зростання. Олександр Іванович також подякував випускникам за обрання нашого університету для здобуття освіти та висловив сподівання щодо продовження успішної співпраці на наступному рівні здобуття вищої освіти за ступенем "магістр".

Факультет економіки, менеджменту та психології бажає студентам ніколи не здаватися, йти тільки вперед та досягати всіх поставлених цілей!


На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу диплом про вищу освіту отримали 569 бакалаврів заочної форми навчання.

Серед випускників 2 громадянина іноземних держав: Шрамко Марія (Ісландія), чемпіон світу з кулінарного мистецтва, член національної команди Ісландії з кулінарії, акредитований суддя WACS, та Цюпко  Федір, громаданин Австрії.

На врученні дипломів були присутні декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Н. І. Ведмідь, заступники декана, завідувачі кафедр, викладачі.


Більше 340 випускників факультету торгівлі та маркетингу отримали дипломи державного зразка.

Зі словами вітання до випускників звернувся декан ФТМ В. А. Осика, який привітав їх з успішним завершенням важливого етапу в студентському житті, професійній діяльності та висловив сподівання, що наступного року вони продовжать навчання в одному з найпрестижніших університетів України – Київському національному торговельно-економічному університеті як студенти магістерських освітніх програм.

Вітаємо випускників, бажаємо благополуччя, добробуту, нових здобутків та досягнень у професійній діяльності!


На факультеті міжнародної торгівлі та права випуск бакалаврів заочної форми навчання відбувся за спеціалізаціями: «Міжнародна економіка», «Комерційне право», «Цивільне право і процес», «Правове забезпечення безпеки підприємницької діяльності»,  «Міжнародне право». 177 випускників отримали дипломи державного зразка, 7 з яких із відзнакою.

Декан факультету міжнародної торгівлі та права П. М. Пальчук привітав випускників з успішним завершенням навчання та побажав їм успіхів у подальшому удосконаленні рівня професійної кваліфікації.

Шановні випускники, ми з Вами не прощаємось і обов’язково чекаємо на Вас у магістратурі Київського національного торговельно-економічного університету!


На факультеті обліку, аудиту та інформаційних систем бакалаврами стали 144 випускники, які навчались за спеціалізаціями: «Облік і аудит в підприємництві», «Державний фінансовий контроль», «Облік і оподаткування», «Фінансовий контроль», «Економічна кібернетика». 

Випускників привітали декан факультету О. А. Харченко, завідувач кафедри фінансового аналізу та аудиту К. О. Назарова, завідувач кафедри обліку та оподаткування О. В. Фоміна, завідувач кафедри кібернетики та системного аналізу А. А. Роскладка.

Вітаємо наших випускників, бажаємо міцного здоров’я, професійних звершень та щасливої долі!

Чекаємо на навчання за оновленими магістерськими програмами!

28.02.2019
42265
2203
остання редакція 04.03.2019
Vega