logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Розвиток кар’єри в міжнародній компанії «Амадеус Україна»: відкрита лекція Івана Макарчука

Загальна інформація

Навчання студентів у КНТЕУ має різні форми, завдання, тематику, що є різновекторною на сучасному етапі функціонування та розвитку організацій. Однією з найбільш цікавих форм аудиторних занять для студентів є лекції-презентації, які проводять представники бізнесу. На вимогу часу 27 лютого 2019 року до студентів освітньої програми «Менеджмент персоналу» на практичне заняття з дисципліни «Управління кар’єрою» завітав фахівець ТОВ «Амадеус Україна» Іван Макарчук. Ставши менше ніж за 4 роки роботи досвідченим менеджером з впровадження та розвитку продуктів та рішень, пан Іван (випускник КНТЕУ 2014 року спеціалізації «Менеджмент організацій торгівлі») щиро та емоційно ділився зі студентами безцінним досвідом та практичними навичками, що знадобляться їм у подальшій роботі.

Сьогодні міжнародна компанія "Amadeus" – це передовий просецінговій оператор і провайдер передових рішень для світової індустрії туризму та авіаперевезень, що на ринку України працює з 1997 року. Центральний офіс компанії "Amadeus" знаходиться в Мадриді. Обслуговування клієнтів здійснюється за допомогою 73 місцевих представництв "Amadeus" у 195 країнах. "Amadeus" розробляє рішення в рамках основних напрямків: дистрибуція і контент, продаж та електронна комерція, автоматизація бізнес-процесів і консалтинг.

Презентувавши історію створення та особливості функціонування на вітчизняному ринку міжнародної компанії «Амадеус Україна», спікер ознайомив аудиторію слухачів із найбільш актуальними питаннями щодо перспектив розвитку кар’єри в компанії, розповів про систему «framework», основні відмінності тімлідера, ментора та наставника, поділився своїм власним досвідом розробки проектів та проведення переговорів, навів безліч практичних навичок, які є необхідні під час побудови особистого бренду працівника (employee brand) та допоможуть в процесі пошуку роботи (особливості реєстрації в мережі LinkedIn), підкреслив вагомість практичного досвіду та особистісних якостей кандидатів під час відбору на ключові посади, ознайомив студентів із системою розвитку працівників у своїй компанії та умовами праці, а також акцентував на тому, що конкурентоспроможному фахівцю сьогодні вже недостатньо володіти однією іноземною мовою і дуже важливо вміти ефективно працювати в команді.

Спікер презентував інформацію англійською мовою, завдяки чому лекція привертала та максимально концентрувала увагу слухачів. Ця лекція вкотре підтвердила готовність університету надавати актуальні практичні навички студентам.

Заняття проходило у форматі вільного спілкування, з елементами інтерактиву, студенти мали можливість ставити питання спікеру та отримувати професійні відповіді. На прикладі кар’єрного шляху пана Івана, випускника КНТЕУ, який протягом 4-х років здійснив блискавичну кар’єру у міжнародній компанії, студенти мали унікальну можливість усвідомити, що успіх у бізнесі залежить виключно від них самих. Івент відбувався у дружній атмосфері, наприкінці заняття декілька студентів обмінялися думками, а також контактами, сподіваючись на подальшу плідну співпрацю.

Присутні студенти та викладачі кафедри менеджменту Ірина Миколайчук та Валентина Жуковська висловлюють подяку Івану Макарчуку за цікавий практичний матеріал та бажають йому успіхів у реалізації різноманітних проектів та особистісних перемог!

27.02.2019
42265
1316
остання редакція 04.03.2019
Vega