logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«HR-менеджер як стратегічний бізнес-партнер»: майстер-клас фахівця компанії «IDS Aqua Servise» Романа Сторчака

Загальна інформація

Особистісний розвиток у будь-якій професійній сфері діяльності є сьогодні запорукою майбутнього успіху в реалізації кар’єри, що турбує активну студентську молодь протягом всього періоду навчання в університеті. Сучасний ринок праці з кожним роком все більше ускладнюється внаслідок впливу факторів глобалізації та діджиталізації. З особливостями розвитку особистісних та професійних якостей роботи HR-менеджера, з поширенням тенденцій становлення його як бізнес-партнера (BP), кількісними та якісними змінами, що відбуваються сьогодні у сфері HR – BP 1 березня 2019 року на відкритому майстер-класі ознайомив слухачів керівник відділу навчання та розвитку персоналу компанії «IDS Aqua Servise» Роман Сторчак.

Тематика майстер-класу привабила форматом та змістовністю студентів освітніх програм «Менеджмент персоналу» (освітніх рівнів «магістр» та «бакалавр») та «Управління бізнесом», які мали можливість з’ясувати особливості створення та поширення в бізнесі професії HR-BP. Зустріч відбулася у форматі активного та невимушеного спілкування зі студентами, під час якого спікер організував роботу 2-х команд серед студентів з метою обговорення переваг та недоліків ролі HR-менеджера в бізнесі, а підсумком її стала презентація лідерами команд розроблених командних рішень.

Відповідаючи на питання студентів, Роман наголосив на основних якостях, що повинні виховувати у собі випускники закладу вищої освіти, що можуть навіть частково компенсувати відсутність у них досвіду роботи, зупинився на трансформації ролі HR від ресерчера до стратегічного партнера бізнесу, на побудові колеса компетенцій HR-BP та структури плану індивідуального розвитку кар’єри.

Зустріч захопила студентів форматом активних комунікацій та можливістю набуття нових навичок командної роботи та розвитку професійних компетенцій, цікавого спілкування та нових міжособистісних контактів.

Щиро дякуємо Роману Сторчаку, досвідченому кваліфікованому фахівцю у HR-сфері, за виділений час у його напруженому робочому графіку для зустрічі зі студентською аудиторією, представлений на майстер-класі цікавий та корисний матеріал та бажаємо йому реалізації успішної кар’єри, всебічного гармонійного та професійного розвитку й нових професійних звершень із перспективою подальшої плідної співпраці!

З повагою, присутні на зустрічі викладачі кафедри менеджменту та небайдужі до проблематики HR-BP студенти!

01.03.2019
42265
1680
остання редакція 04.03.2019
42265