logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Презентація кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ на Дні відкритих дверей

Загальна інформація

До Дня відкритих дверей, що проходив у Київському національному торговельно-економічному університеті 2 березня 2019 року, кафедра технології і організації ресторанного господарства ретельно підготувалася заздалегідь. Кожен викладач кафедри мав свій перелік завдань, до виконання яких залучалися також і студенти 1-3 курсів.

У холі другого поверху конгрес-центру на стенді факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу викладачі кафедри активно рекламували нову спеціалізацію «Технологія та організація ресторанного бізнесу» спеціальності «Харчові технології», консультували майбутніх абітурієнтів щодо участі в олімпіаді з математики, що дає можливість отримати переможцям 20 балів до ЗНО з математики.

У роботі стенду взяли активну участь доценти кафедри: Васильєва О. О., Демічковська М. П., Антонюк І. Ю., Медведєва А. О., Литвиненко Т. Є., інженер Михайлик В.,  магістрант Серенко А. Під час роботи стенду ФРГТБ на Дні відкритих дверей до участі в олімпіаді з математики зареєструвалося орієнтовно 10 осіб.

У лабораторіях корпусу Е майбутніх абітурієнтів зустрічали завідувач кафедри доктор технічних наук, професор Кравченко М. Ф. та доктори технічних наук, професори кафедри Гніцевич В. А., Юдіна Т. І., завідувач лабораторії Полегешко Л. А., Шекера Л. М. та інші, демонструючи роботу в майстер-класі з приготування національної української страви «Вареники». Майстер-клас проводили студенти 3 курсу 6 групи Горбалюк Владистав та 7 групи Губарець Євген, яких підготувала доцент кафедри Кочерга В. І. Студенти-презентанти демонстрували абітурієнтам, їх батькам та іншим гостям університету нюанси приготування тіста для вареників з різними начинками та процеси ліплення вареників з різноманітними видами їх защипування.

Також під час майстер-класу здійснювався тестінг різних видів виробів з борошна: вареників з різноманітними начинками, «П’ємонтських млинців», «Пушкінських млинців» тощо - технологію виробництва яких відпрацьовував викладацький колектив, готуючись до участі в проведенні свята «Колодія (Масниця)» 4-5 березня 2019 р.

Під час екскурсії до лабораторій корпусу Е майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з функціонуванням лабораторій, а також зареєструватися  до участі в олімпіаді з математики.

Усім відвідувачам сподобалось проведення майстер-класу, глибина обізнаності викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства з питань підготовки бакалаврів зі спеціальності «Харчові технології», їх майбутнього працевлаштування тощо.

Під час проведення Дня відкритих дверей в університеті 2 березня 2019 р. до участі в олімпіаді з математики зареєструвалось 13 осіб.

02.03.2019
42265
1107
остання редакція 04.03.2019
Vega