logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога студентів ФРГТБ КНТЕУ на 11th International Culinary Competitions of Southern Greece, Салоніки, Греція

Загальна інформація

Студенти факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету протягом 1-4 березня 2019 року брали участь у професійних змаганнях з кулінарного мистецтва 11th International Culinary Competitions of Southern Greece, Салоніки, Греція.

Організатори фестивалю – Асоціація шеф-кухарів Північної Греції зібрала учасників з 10 країн світу, зокрема з Греції, Кіпру, Туреччини, Болгарії, США, Латвії, Тайвані, України, Сербії та Монголії.

Роботу учасників змагань оцінювали понад 20 професійних членів журі з різних країн світу, серед яких були переможці всесвітньовідомих кулінарних змагань: професійного конкурсу «Bocuse d’Or» – Віктор  Андрессон (Ісландія), президент «Bocuse d’Or» Sri Lanka – Рохан Фернандопулле, викладач відомої кулінарної школи «Vatel Сlub Luxemburg» Lycee technique de Bonnevoie – Роберто Белтраміні та інші судді світового рівня, акредитовані WACS. Очолив роботу суддівського корпусу майстер шеф світового рівня – WACS Global Master Chief Judge – пан Марко Брюсшвейлер. Україну у складі журі кулінарних змагань представляла Федорова Діна Володимирівна – професор кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ, секретар громадської спілки «Український кулінарний союз».

Команда студентів Київського національного торговельно-економічного університету: Олександр Гриценко, Дмитро Сокур (ФРГТБ, спеціальність «Ресторанні технології», 1 курс 2 група) та Ольга Чемоданова (ФРГТБ, спеціальність «Харчові технології», 2 курс 8 група) - брала участь у нелегкій боротьбі серед 16 команд-учасниць з різних країн світу в категорії «Краща кулінарна школа року» й отримала бронзові нагороди.

Вітаємо студентів КНТЕУ з участю та перемогою!

04.03.2019
42265
1519
остання редакція 11.03.2019
42265