logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Cloud Computing. The future trends: відкрита лекція представника компанії "VISEO" Ігоря Леонтьєва

Загальна інформація

Сучасні технології лежать в основі стратегічних інновацій і виділяють лідерів, які отримують беззаперечні переваги серед своїх потенційних конкурентів.

"VISEO" є всесвітньовідомою компанією з консалтингу та цифрових технологій, заснована в 1999 році. Діяльність "VISEO" як експерта в області технологій та інвестицій полягає в тому, що, спираючись на свій досвід у сфері цифрових технологій, технологій процесів і даних, вона підтримує компанії в корисних технологічних інноваціях відповідно до реальних потреб, інтересів та амбіційних проектів компаній.

Накопичений за період діяльності компанії "VISEO" досвід експертиз дозволяє їй впроваджувати складні й унікальні рішення для своїх замовників, підвищувати їх конкурентоспроможність і прибутковість.

Для надання  виняткових інноваційних можливостей для своїх клієнтів компанія "VISEO" встановила стратегічне партнерство з провідними світовими компаніями, як-от: SAP Golden Partner, Microsoft Golden Partner, Salesforce Platinum Consulting Partenaire.

Зрозуміло, що діяльність компанії "VISEO" базується на висококласній, професійній команді співробітників, яка досягла високого рівня розуміння бізнес-процесів клієнтів, досконало володіє технологічними та бізнес компетенціями в реалізації проектів.

Цим обумовлені інтерес та актуальність залучення висококласних фахівців-практиків до спілкування зі студентською аудиторією, майбутніми фахівцями у сфері ІТ-технологій.

6 березня 2019 року в аудиторії Б-505 кафедри програмної інженерії та кібербезпеки відбулася відкрита лекція фахівця з хмарної архітектури, головного архітектора хмарних рішень (Chief Cloud Solutions Architect) компанії "VISEO" Ігоря Леонтьєва на тему «Хмарні обчислення. Майбутні тенденції».

На зустрічі були присутні студенти 1-4 курсів, магістранти спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», аспіранти спеціальності "Комп'ютерні науки", студенти першокурсники спеціальності «Кібербезпека», завідувач кафедри  програмної інженерії та кібербезпеки професор Криворучко О. В., викладачі кафедри  професор Пашорін В. І., доцент Цензура М. І., старший викладач Десятко О. М., викладач Степашкіна К. В.

Аудиторії була цікава професійна діяльність самого лектора, який у свій досить молодий вік досяг високих професійних і кар'єрних здобутків. Він починав кар'єру як .NET-розробник у машинобудівній компанії, у 2013 році зацікавився хмарними обчисленнями і платформою Microsoft Azure. У 2015 році в проекті «Створення інноваційних підприємств» у рамках французько-української магістерської програми у Франції відкрився новий напрям, що надало йому можливість працювати Azure-архітектором у Франції. Ігор Леонтьєв активний учасник і доповідач української спільноти Microsoft Azure і Azure User Group France. Він є автором численних публікацій із розробки рішень, що базуються на хмарних технологіях.

У своїй змістовній доповіді лектор висвітлив широке коло питань з перспектив розвитку інформаційних, зокрема хмарних, технологій, актуальності розвитку ІТ-спеціальності в умовах європейського ринку. Під час живого спілкування зі студентами – магістрами він оцінив їх індивідуальні якості і можливості щодо вибору їх подальшої сфери діяльності.

Присутні студенти та викладачі кафедри програмної інженерії та кібербезпеки висловили щиру подяку пану Ігорю за змістовну і корисну лекцію, побажали йому успіхів у реалізації різноманітних проектів та особистісних здобутків. Було також обговорено перспективи подальшого співробітництва кафедри програмної інженерії та кібербезпеки з компанією "VISEO".

06.03.2019
42265
1157
остання редакція 16.04.2020
42265