logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Триває акція "Від КНТЕУ до школи": активісти наукового клубу "Start in Science" запросили вступати до КНТЕУ

Загальна інформація

З ініціативи активістів наукового клубу "Start in Science" Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ під керівництвом наставників-викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю  доц. Пасальського Б. К. та  ст. викл. Чикун Н. Ю. продовжено традиційну щорічну акцію "Від КНТЕУ до школи", до якої у своєрідному флешмобі долучилися вже багато кафедр університету.

Слід зауважити неабиякий інтерес студентства та якісний зворотній зв'язок від майбутніх абітурієнтів, які вже завітали до КНТЕУ на День відкритих дверей або мають  можливість зустрітися зі студентами нашого університету в стінах рідної школи в різних регіонах  країни.  Школярам легко спілкуватися з тими, хто ще нещодавно був за партою, а сьогодні  є студентами.

На заклик клубу: "Відвідайте рідну школу, донесіть до учнів інформацію про умови навчання в нашому закладі вищої освіти та запросіть до студентської спільноти КНТЕУ!" – відгукнулися студенти, серед яких активістка Наукового клубу «Start in science», студентка ФТМ 2 курсу 18 групи Тетяна Соловей, яка 6 березня 2019 року відвідала рідну школу - гімназію  №2 м. Камінь – Каширського району Волинської обл.

У рамках акції «Від КНТЕУ до школи» з учнями випускних класів студенткою була проведена профорієнтаційна робота.

Тетяна Соловей: «Учні отримали детальну інформацію про переваги навчання в КНТЕУ, сучасну матеріально-технічну базу університету, зокрема факультету торгівлі та маркетингу; були висвітлені питання участі та ролі студентів у наукових, спортивних та культурно-масових заходах факультету та університету; ознайомила з досягненнями наукового клубу «Start in Science» Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених. Дуже вразила обізнаність учнів про наш університет. У їх очах я бачила зацікавленість вступити до  КНТЕУ, стати студентами престижного Київського національного торговельно-економічного університету».

06.03.2019
42265
856
остання редакція 11.03.2019
Vega