logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція керівника української ІТ-компанії "DevRain" Олександра Краковецького

Загальна інформація

З чого розпочати свою професійну діяльність в ІТ-сфері, на чому зосередити свою увагу саме зараз, які сучасні технології використовуються? Ці та багато інших питань сьогодні дуже цікавлять молодь. Дати правильну та обґрунтовану відповідь на них найкраще зможе фахівець-практик, визнаний професіонал в ІТ-галузі.

13 березня 2019 року на кафедрі програмної інженерії та кібербезпеки КНТЕУ відбулася відкрита лекція керівника української ІТ-компанії "DevRain", Microsoft Regional Director, Microsoft Artificial Intelligence Most Valuable Professional, кандидата технічних наук Олександра Краковецького «Кар‘єрні можливості для студентів у сфері штучного інтелекту та машинного навчання».

На лекції були присутні студенти 1-4 курсів, магістранти спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», аспіранти спеціальності "Комп'ютерні науки", завідувач кафедри програмної інженерії та кібербезпеки професор Криворучко О. В., викладачі кафедри: доцент Палагута К. О, доцент Цензура М. О., старший викладач Десятко А. М., старший викладач Котенко Н. О., старший викладач Жирова Т. О., а також директор Інформаційно-обчислювального центру - Головного центру інформаційних технологій Шестак Я. І.

У дружній, зацікавленій, невимушеній атмосфері студенти мали можливість більше дізнатися про машинне навчання, доповнену та віртуальну реальність, чат-боти, NLP, розпізнавання образів та багато іншого.

Студентська аудиторія отримали також корисні поради щодо вибору  шляхів успішного працевлаштування, необхідних знань, навичок, вмінь для подальшого професійного і кар’єрного росту та навіть дізналися про складання резюме.

Студенти, викладачі кафедри програмної інженерії та кібербезпеки, а також завідувач кафедри програмної інженерії та кібербезпеки Криворучко О. В, декан факультету обліку, аудиту та ІС Харченко О. А. висловили щиру подяку Олександру Краковецькому за змістовну і корисну лекцію та побажали особистих успіхів і здобутків у його професійній діяльності.

13.03.2019
42265
1189
остання редакція 16.04.2020
42265