logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«THE GREATEST FTMshow» підкорило КНТЕУ!

Загальна інформація

У Конгрес-центрі КНТЕУ відбулася довгоочікувана подія – святкування Дня факультету торгівлі та маркетингу. 14 березня 2019 року ФТМ відкрив марафон «днів народження факультетів» і дивував глядачів грандіозним шоу «THE GREATEST FTMshow». Неймовірну феєрію емоцій та почуттів, відчув кожен присутній.

Свято традиційно розпочалося з привітань та відзначення здобутків студентів і викладачів факультету.

Від імені ректора Анатолія Антоновича Мазаракі всіх присутніх привітала перший проректор з науково-педагогічної роботи Наталія Володимирівна Притульська, яка зазначила, що студенти, аспіранти, викладачі факультету завжди займають активну громадську позицію, свідченням чого є проведення 11-го міжнародного Консумерського фестивалю «Час діяти!»,  що об’єднує молодь, науковців, держслужбовців та підприємців, які долучаються до вирішення найактуальніших проблем щодо захисту прав споживачів.

Голова державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Лапа Володимир Іванович привітав присутніх у залі зі святом, висловив вдячність адміністрації КНТЕУ та факультету торгівлі та маркетингу, за те, що ніколи не залишалися осторонь найактуальніших соціальних питань розвитку держави. Також Володимир Іванович взяв участь в урочистому оголошенні переможців конкурсу серед школярів у номінаціях «Відеоролик» та «Графічна робота».

Костянтин Грубич, журналіст, ведучий теле- та радіопрограм, приєднався до привітань, відзначив важливість просвітницької діяльності, якою займається факультет, та висловив щирі сподівання на її продовження в такому ж ритмі «нон-стоп».

Менеджер з розвитку ТОВ "Заммлер Україна" Лариса Мельничук не тільки привітала факультет зі святом, а й розповіла про напрямки співпраці – як існуючої, так і подальшої – і відзначила ті успіхи, які вдалося досягти при підготовці висококваліфікованих фахівців та виконанні спільних проектів.

Звичайно, привітала всіх присутніх перша людина факультету – декан ФТМ Осика Віктор Анатолійович. Він у своїй зворушливій промові подякував ректорату за всеохоплюючу підтримку та розповів про здобутки факультету, зокрема, відкриття набору студентів на нові спеціалізації. Свій виступ декан традиційно завершив рядками віршів української поетеси Людмили Скирди.

Приємним був момент нагородження найкращих студентів факультету за особливі досягнення в навчанні та активну участь у громадській, соціальній і культурно-масовій роботі факультету. Зворушливою несподіванкою стало привітання студентки факультету Вегери Анастасії, постійної учасниці культурно-масових заходів університету, що святкувала свій день народження разом із днем народження факультету. До того ж, цього року вдруге відбулося нагородження і викладачів факультету, що було ініціативою студентів.

Своїми музичними номерами студенти приголомшили всіх присутніх у залі, різноманітність жанрів не залишили байдужими нікого: джаз, поп, ритми карнавалу, музичні композиції з елементами гімнастики. Особливо зворушили пісня «Never enough», вибухом гумору роздавалися жартівливі номери команди КВН «Тоталіс», підігрів атмосферу номер дресирувальниць, а запальний фінальний танцювально-музичний номер змусив підспівувати кожного в глядацькій залі! Студенти ФТМ вже вкотре довели, що вони справжня "вовча зграя", яку об’єднує одне – любов до рідного факультету.

ФТМ – це здійснення мрії займатися улюбленою справою в ритмі серцебиття всіх студентів факультету.

14.03.2019
42265
2624
остання редакція 01.04.2019
433884