logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Представники Асоціаціії UCM Italy відібрали претендентів на проходження практики на базі об'єктів готельно-ресторанного бізнесу Італії

Загальна інформація

У рамках підписаної Двосторонньої угоди про партнерство щодо організації міжнародної практики між КНТЕУ та Асоціацією UCM Italy за підтримки школи італійської кухні «Settima Luna – In. Formazione» 13 березня 2019 року була проведена зустріч президента UCM Italy Паоло Брешиа разом з координатором міжнародної практики в Україні менеджером О. Є. Герасименко зі 110 студентами факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, які бажають пройти стажування на посадах помічника кухаря, помічника офіціанта, помічника бармена і піцайоли, та серед яких було відібрано 70 претендентів для проведення навчальних та практичних курсів за програмою “Культура італійської кулінарології” з проходженням надалі практики на базі об'єктів готельно-ресторанного бізнесу Італії.

З метою успішного проходження практики для студентів з 18 березня організовуються безкоштовні курси з вивчення італійської мови консультантами Асоціації кулінарів Італії та 22 березня буде проведено перший із п’яти запланованих майстер-класів з приготування традиційних італійських страв, що дасть можливість студентам ознайомитися з традиціями приготування піци та різотто, використовуючи традиційні італійські продукти.

13.03.2019
42265
2382
остання редакція 18.03.2019
Vega