logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

Навчальні курси та майстер-класи від майстрів світового рівня з кулінарного та пекарського мистецтва

Загальна інформація

З 18 по 23 березня 2019 р. для студентів та викладачів Київського національного торговельно-економічного університету буде проведено навчальні курси та майстер-класи майстрами світового рівня з кулінарного та пекарського мистецтва: «Modern Bakery» (Девід Мішель Мізон, Великобританія) та «Modern Danish Cuisine» (Кнуд-Ерік Ларсен, Данія).

Девід Мішель Мізон (Великобританія) 

Кваліфікований спеціаліст з пекарських технологій (South Bank University, London and the University of Huddersfield) (Science, Baking Technology). Член Міжнародного Richemont Club. Почесний професор Університету Gwangju, Південна Корея (2016). Співробітник Королівського товариства з охорони громадського здоров'я. Керівник Британської команди юніорів пекарів, капітан та наставник національної професійної пекарської команди Великобританії (стаж 7 років). Голова журі Міжнародного фестивалю пекарського мистецтва du Pain (2017, 2018, 2019), член журі міжнародних змагань з кулінарного мистецтва. Директор компанії «Traine2bake Ltd», бізнес-консультант з розробки хлібобулочних виробів для пекарень. Засновник нових пекарських концепцій підприємств пекарського бізнесу у Великобританії та інших країнах світу за франшизою.


Кнуд Ерік Ларсен (Данія)

Практикуючий шеф-кухар KM Скандинавії. Член клубу шеф-кухарів Великобританії. Директор AREGALA Данія 2015. Володар Почесної медалі пошани AREGALA 2015. Майстер-шеф з кулінарного мистецтва у Гастрономічній Академії Норвегії  1998 - 2001.

Переможець багатьох міжнародних кулінарних змагань :

  • Global Chefs Alliance 2014.
  • Medalla Al Merito Gastronomico ACOGA Santiago De Cali 2013.
    Master Chef La Medalla D`oro y Diplomas Cordon Blue Brasilena De Federazione Italiena Couchi 2013.
  • Federacion de Asociacion de Republica de Culinarios de Cuba Medalla y diploma 2010.
  • Asoprocuve Honor Al Merito Honor Medalla Venezuela 2011.
  • Chaine des Rottisseurs Madela and Diplom 2010 - 2012.
  • Medalla al Merito Culinaria de Cuba Medalla y Diploma 2009.
  • FCCE Federation Cusinier Exclusive of Europe medalla and Diploma 2009.
  • Vatel Club luxembourg Diplom 2007.
  • Euro Touque Diplom 2004.
  • Cordon Bleu Saint Esprit, medala and diplom 1986.

Член Асоціації шеф-кухарів Норвегії, Всесвітньої асоціації шеф-кухарів WACS з 1989 р. Міжнародний суддя кулінарних змагань, автор 7 книг та більше 90 статей з кулінарного мистецтва, член Датської Гільдії фуд письменників (Danish Food writers Guild 2002).

15.03.2019
42265
54
остання редакція 22.03.2019
42265