Навчальні курси та майстер-класи від майстрів світового рівня з кулінарного та пекарського мистецтва
Загальна інформація
З 18 по 23 березня 2019 р. для студентів та викладачів Київського національного торговельно-економічного університету буде проведено навчальні курси та майстер-класи майстрами світового рівня з кулінарного та пекарського мистецтва: «Modern Bakery» (Девід Мішель Мізон, Великобританія) та «Modern Danish Cuisine» (Кнуд-Ерік Ларсен, Данія).
Девід Мішель Мізон (Великобританія)
Кваліфікований спеціаліст з пекарських технологій (South Bank University, London and the University of Huddersfield) (Science, Baking Technology). Член Міжнародного Richemont Club. Почесний професор Університету Gwangju, Південна Корея (2016). Співробітник Королівського товариства з охорони громадського здоров'я. Керівник Британської команди юніорів пекарів, капітан та наставник національної професійної пекарської команди Великобританії (стаж 7 років). Голова журі Міжнародного фестивалю пекарського мистецтва du Pain (2017, 2018, 2019), член журі міжнародних змагань з кулінарного мистецтва. Директор компанії «Traine2bake Ltd», бізнес-консультант з розробки хлібобулочних виробів для пекарень. Засновник нових пекарських концепцій підприємств пекарського бізнесу у Великобританії та інших країнах світу за франшизою.
Кнуд Ерік Ларсен (Данія)
Практикуючий шеф-кухар KM Скандинавії. Член клубу шеф-кухарів Великобританії. Директор AREGALA Данія 2015. Володар Почесної медалі пошани AREGALA 2015. Майстер-шеф з кулінарного мистецтва у Гастрономічній Академії Норвегії 1998 - 2001.
Переможець багатьох міжнародних кулінарних змагань :
- Global Chefs Alliance 2014.
- Medalla Al Merito Gastronomico ACOGA Santiago De Cali 2013.
Master Chef La Medalla D`oro y Diplomas Cordon Blue Brasilena De Federazione Italiena Couchi 2013. - Federacion de Asociacion de Republica de Culinarios de Cuba Medalla y diploma 2010.
- Asoprocuve Honor Al Merito Honor Medalla Venezuela 2011.
- Chaine des Rottisseurs Madela and Diplom 2010 - 2012.
- Medalla al Merito Culinaria de Cuba Medalla y Diploma 2009.
- FCCE Federation Cusinier Exclusive of Europe medalla and Diploma 2009.
- Vatel Club luxembourg Diplom 2007.
- Euro Touque Diplom 2004.
- Cordon Bleu Saint Esprit, medala and diplom 1986.
Член Асоціації шеф-кухарів Норвегії, Всесвітньої асоціації шеф-кухарів WACS з 1989 р. Міжнародний суддя кулінарних змагань, автор 7 книг та більше 90 статей з кулінарного мистецтва, член Датської Гільдії фуд письменників (Danish Food writers Guild 2002).