logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ першими побували за лаштунками відкриття єдиного магазину компанії "DECATHLON"

Загальна інформація

Студенти КНТЕУ спеціалізацій «Логістична діяльність», «Товарознавство та організація зовнішньої торгівлі» та «Управління безпечністю та якістю товарів» відвідали 1-й в Україні магазин спортивних товарів, одягу та взуття "DECATHLON" ще до його офіційного відкриття, яке заплановано на 23 березня.

Екскурсія відбулась у відповідь на запрошення керівництва компанії-партнера КНТЕУ "DECATHLON UKRAINE".

Зустріч була організована Центром розвитку кар’єри КНТЕУ та за участю викладачів кафедри торговельного підприємництва та логістики в рамках дисциплін «Логістика» та «Комерційна логістика».

Студенти отримали унікальну можливість побачити, як ведеться підготовка магазину до відкриття, дізналися, як презентувати свою компанію її місію та цінності.

DECATHLON GROUP – французька торговельна мережа, яка сьогодні представлена вже в понад 50 країнах світу, реалізує спортивні товари для 63 видів спорту, зокрема під власною ТМ. Цікаво, що вже понад 5 років низка таких товарів виготовляється для "DECATHLON" в Україні.

Представники "DECATHLON UKRAINE" розповіли про особливості організації діяльності, яка орієнтована на підвищення рівня лояльності кінцевих споживачів. Зокрема, як за рахунок організації виробництва і логістики компанії вдається пропонувати якісні товари за привабливими цінами. Специфікою організації торговельної діяльності магазинів "DECATHLON" є також унікальний підхід до сегментації покупців шляхом поділу їх на категорії залежно від їх рівня долученості до занять спортом: від початківців до профі. Корисною для покупців товарів у магазині "DECATHLON" стануть й інформаційні повідомлення про характеристики одягу, взуття та спортивного приладдя, необхідні для занять кожним видом спорту. Отримати консультацію споживачі зможуть безпосередньо від спорт-лідерів, які очолюють кожну секцію товарів за видами спорту. Студенти також дізналися про особливості організації омніканальної торгівлі "DECATHLON UKRAINE", адже незабаром в Україні буде відкрито інтернет-магазин "DECATHLON".

У рамках угоди про співпрацю "DECATHLON UKRAINE" з Київським національним торговельно-економічним університетом компанія ознайомила студентів із пропозиціями щодо працевлаштування та проходження практики.

18.03.2019
42265
662
остання редакція 19.08.2019
42265