logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

День гостинності на кафедрі програмної інженерії та кібербезпеки – зустрічаємо майбутніх студентів

Загальна інформація

Кафедра програмної інженерії та кібербезпеки КНТЕУ в рамках проведення днів гостинності запросила до КНТЕУ школярів 10-х класів спеціалізованої школи №189 м. Києва з поглибленим вивченням англійської та німецької мов. Організаторами дня гостинності виступили асистент кафедри програмної інженерії та кібербезпеки Гнатченко Дмитро Дмитрович та аспірант кафедри Костюк Михайло Анатолійович.

Школярі відвідали Центр профорієнтаційної роботи, де переглянули фільми про КНТЕУ, ознайомились з інформацію про факультети, перелік спеціальностей та спеціалізацій, особливостями навчання за кордоном та перспективою їх участі в програмах подвійного дипломування, дізналися про яскраве студентське життя та культурне дозвілля, що пропонує університет, а також ознайомилися з особливостями вступної кампанії. Під час зустрічі гостям були надані рекламно-інформаційні матеріали та проведено анкетування для зворотного зв’язку. Директор Центру профорієнтаційної роботи Ярошенко Людмила Вячеславівна надала вичерпну інформацію щодо вступу-2019 та відповіла на запитання майбутніх абітурієнтів.

Для школярів було проведено екскурсію по університету, під час якої вони ознайомилися з матеріально-технічною базою, оглянули сучасні навчальні та лекційні аудиторії, відвідали smart та мультимедійнійну бібліотеку, коворкінг «KNUTE HUB», завітали до кафетеріїв, оглянули територію університетського кампусу, спортзали.

Гості завітали до лабораторії розробки та тестування програмного забезпечення кафедри програмної інженерії та кібербезпеки, де була представлена презентація спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 125 «Кібербезпека», а також майстер-клас «Програмування для школярів» від студентів 4 курсу 7 групи Коломійця Івана та Радька Максима.

Викладачі кафедри дружньо поспілкувались з майбутніми вступниками про специфіку представлених освітніх програм, розкрили особливості навчання за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 125 «Кібербезпека», відповіли на актуальні питання щодо перспектив працевлаштування за даними спеціальностями, навівши перелік основних посад, на які претендують дипломовані випускники, та можливості кар’єрного зросту. Студенти та аспіранти поділилися зі школярами своїми враженнями від навчального процесу на кафедрі програмної інженерії та кібербезпеки і в університеті загалом.

Школярі отримали не лише багато позитивних емоцій від зустрічі а й орієнтир до обрання майбутньої професії та мотивацію до подальшого плідного навчання та успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання, що дасть можливість долучитися до родини Київського національного торговельно-економічного університету!

19.03.2019
42265
623
остання редакція 21.03.2019
Vega