logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

V Всеукраїнська студентська наукова конференція "Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи"

Загальна інформація

На факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в рамках проведення Консумерського фестивалю «Час діяти!» відбулася V Всеукраїнська студентська наукова конференція "Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи".

Учасників конференції привітали:

  • доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи КНТЕУ Мельниченко С. В.;
  • доктор економічних наук, професор, декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ Ведмідь Н. І.

У конференції взяли участь понад  380 студентів із 15 навчальних закладів України.

На пленарному засіданні було заслухано доповіді:

  • Лисяна Валерія, студентка 3 курсу 15 групи ФРГТБ, з доповіддю "Емоційні тури на засадах концепції економіки вражень" (науковий керівник: Кравцов С. С., к. держ. упр., доц.);
  • Степаненко Михайло, студент 3 курсу 1 групи ФРГТБ, з доповіддю "Innovative markers of  digital marketing in the hospitality business" (науковий керівник: Бовш Л. А., к.е.н., доц.);
  • Серенко Антон, студент 1 курсу 6м групи ФРГТБ, з доповіддю "Здорове харчування та сучасний ритм життя" (науковий керівник: Вітряк О. П., к.т.н., доц.);
  • Чурікова Ольга, студентка 2 курсу 5 групи ФМТП, з доповіддю "Гігієна праці в готельно-ресторанному бізнесі: пріоритетні завдання" (науковий керівник: Гахович С. В., к.т.н., доц.);
  • Панасюк Таїсія, студентка 3 курсу 12 групи ФРГТБ, з доповіддю  "Спортивні готелі в системі здорового способу життя" (науковий керівник:  Биковська Л. Б., к.п.н., доц., Гамов В. Г., зав. кафедри фізичної культури).

Для розгляду дискусійних питань було організовано роботу 7 платформ:

  • якість послуг гостинності як ключовий фактор привабливості туристів;
  • інновінг у туризмі;
  • HoReCa: новітні тренди;
  • іnternational hotel, restaurant and tourism business;
  • ресторанні технології та сервіс;
  • проектне та інженерне забезпечення: концепція безпеки об’єктів гостинності;
  • здоровий спосіб життя студентів засобами фізичної культури.

Учасники конференції активно брали участь в обговоренні наукових тем та концептуальних ідей. Кожен із задоволенням слухав доповіді, а також вів дискусії на пропоновану актуальну тематику. Нікого не залишили байдужими презентації-дегустації наукових розробок учасників міжнародних кулінарних фестивалів та конкурсів.

На конференції було заслухано 338 доповідей, зокрема 210 стендових із 16 навчальних закладів та установ:

  • Київський національний торговельно-економічний університет;
  • Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
  • Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
  • Національний університет  "Одеська юридична академія";
  • Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
  • Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
  • Харківський державний університет харчування та торгівлі;
  • Коломийський економіко-правовий коледж КНТЕУ;
  • Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ;
  • Ужгородський торговельно-економічний коледж КНТЕУ;
  • Київський університет туризму, економіки та права;
  • Університет державної фіскальної служби України;
  • Уманський державний педагогічний університет;
  • Національний університет харчових технологій;
  • Національний університет державної фіскальної служби України;
  • Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя.

Найкращі доповіді студентів відзначені дипломами.

За результатами роботи визначено переможців.

Дякуємо за участь!

Бажаємо подальших звершень!

21.03.2019
42265
445
остання редакція 24.03.2019
Vega