logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Участь у ІІІ-й Міжнародній спеціалізованій виставці індустрії «RETAIL&DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2019»

Загальна інформація

Щороку, та, вже традиційно, Асоціація ритейлерів України та Міжнародна компанія Modern-Eхро (глобальний виробник і постачальник комплексних рішень для рітейлу №1 у Центральній та Східній Європі) організовує та запрошує представників від 500 компаній сфери роздрібної торгівлі, девелопменту, інвесторів, брокерів і консультантів, представників компаній сегменту В2В, більше 2000 гостей на міжнародну спеціалізовану виставку індустрії «Retail&Development Business Expo». Така грандіозна подія передбачає активний networking з реальною можливістю зав'язати корисні знайомства для розвитку свого бізнесу і майбутніх колаборацій.

Весняний сезон виставки, що відбулася в столичному НСК «Олімпійський» 28-29 березня 2019 року, представив експонати близько 75 компаній, серед яких: Rozetka, Епіцентр К, LPP, Мультиплекс, Kasta, Intertop Ukraine, Comfy, SOVA, Фуршет, Таврія В, Мегамаркет, MasterZoo, Watsons, Arena, ARGO, Yves Rocher Україна, Budhouse group, MIRA top recruiting, Shen, Ader Haber, Мануфактура, Даринок, Victory Plaza та багато інших.

За запрошенням організаторів заходу викладачі та студенти КНТЕУ мали можливість відвідати виставку та взяти участь у секційних обговореннях. До професійного виставкового свята ритейлу цього року долучилися також професори кафедри менеджменту Галина П’ятницька та Валентина Жуковська, доцент Ірина Миколайчук, які взяли активну участь у низці тематичних ділових сесій та обговоренні актуальних тенденцій та чинників розвитку ринку торгівлі, зокрема стратегій розвитку емоційного ритейлу, організованої ТОВ «Інжинірингова компанія «Нова Лайт».

На другий день виставки – 29 березня у форматі виїзного заняття з дисципліни «Менеджмент» до події долучилися студенти 3-го курсу факультету торгівлі та маркетингу (викладач – доцент кафедри менеджменту Катерина Кандагура) та взяли участь у Modern Retail Forum – події для ключових гравців ритейлу: «Хто шукає, прогнозує і діє на полі непередбачуваного ринку рітейлу вже сьогодні!» Цьогорічний Modern Retail Forum об’єднав чотири тематичні блоки: світовий рітейл: очікування та реагування; Big Data&AI: від концепції до практики; тренди в дизайні рітейлу; нова екосистема рітейлу: онлайн, офлайн, маркетплейси. Студенти із задоволенням сприймали нову інформацію та можливість розвинути практичні навички!

Варто зазначити, що представники деяких компаній-учасників заходу є на сьогодні надійними партнерами університету, а в перспективі успішної та взаємовигідної співпраці – стратегічними партнерами університету та, зокрема, кафедри менеджменту!

Щиро дякуємо організаторам виставки за чудову нагоду побачити реалії інноваційного розвитку ритейлу в Україні.

28.03.2019
42265
616
остання редакція 01.04.2019
42265