logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

25-а ювілейна міжнародна виставка «Україна: подорожі та туризм» – UITT-2019 нові знання, новий досвід

Загальна інформація

Цьогоріч міжнародна туристична виставка «Україна: подорожі та туризм» – UITT-2019 відзначила свій 25-річний ювілей, зібравши 27-29 березня 2019 року провідні туристичні компанії світу та вітчизняних операторів в одній локації – Міжнародному виставковому центрі, що на Броварському проспекті м. Києва.

Турвиставку UITM-2019 відкрили: Тараненко Антон Павлович - директор відділу туризму та промоцій КМДА, Романова Анна Анатоліївнаголова підкомітету з питань розвитку туризму, курортів та рекреаційної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму; Ліптуга Іван Леонідович – радник Першого віце-прем’єр міністра України – міністра економічного розвитку і торгівлі України, президент асоціації «Національна туристична організація України»; Сердюк Оксана Вікторівнадиректор Департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

У своїх виступах керівники різних гілок влади відзначили знаковість події для майбутнього розвитку туризму і курортів України.

У роботі турвиставки UITM-2019 взяли участь представники Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ): декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу – д.е.н., проф. Ведмідь Н.І., зав. кафедри туризму та рекреації – д.е.н. проф. Ткаченко Т. І., д.е.н., професор Роскладка Н. О., д.е.н., професор Михайліченко Г. І., інші викладачі кафедри туризму і рекреації та факультету, студенти, що навчаються за спеціальностями «Туризм», «Менеджмент» («Туристичний менеджмент») тощо.

Відкритий простір у формі коворкінгу, сформований організаторами виставки та Національною туристичною організацією України, визвав високу зацікавленість учасників та відвідувачів, особливо проблемні питання панельної платформи «Європейське майбутнє туристичного і готельного бізнесу України: податки, тарифи, державне регулювання» (27 березня ) та «Впровадження міжнародних стандартів для готелів, ресторанів, суб'єктів туристичної діяльності та туристичних дестинацій» (28 березня), де спікерами виступили і взяли участь у дискусіях д.е.н. Ткаченко Т. І. та  проф. Роскладка Н.О

Відвідання викладачами та студентами турвиставки UITT-2019 дозволило поглибити знання про зміни в податковому законодавстві стосовно суб’єктів туристичної діяльності, упровадження міжнародних стандартів у сфері туризму, про окремі дестинації світового і національного ринку туристичних послуг та про впровадження новітніх технологій в туристичну діяльність, а також набути досвід проведення презентацій та просування турфірмами власного туристичного продукту.

29.03.2019
42265
1294
остання редакція 08.04.2019
42265