logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

XVII Чемпіонат КНТЕУ з "Брейн-рингу"

Загальна інформація

Завершився XVII чемпіонат КНТЕУ з "Брейн-рингу" — багатоетапне змагання, фінальний раунд якого завжди перетворюється на найяскравішу інтелектуальну подію року в університеті!

У цьогорічному турнірі взяли участь 4 факультетських команди, яким вдалося подолати непростий бар’єр внутрішнього відбіркового турніру, а також команди Вінницького, Одеського та Харківського торговельно-економічного інститутів.

Специфічна особливість змагань з "Брейн-рингу" на відміну від гри "Що? Де? Коли?", чемпіонат з якої з успіхом пройшов у березні, полягає у тому, що від учасників вимагаються не лише розум, логіка, ерудиція та вміння працювати у команді, але і швидкість реакції.

Питання, підготовлені автором, редактором та ведучим турніру доцентом кафедри туризму та рекреації Хлопяком Сергієм Васильовичем були дуже непростими, але справжній командний дух та жага до перемоги дозволили гравцям успішно з ними впоратися.

Боротьба за вихід до раунду плей-офф виявилася надзвичайно запеклою. Достатньо сказати, що у одній з відбіркових груп одразу три команди фінішували з однаковим турнірним результатом і підсумкові місця розподілилися лише за третім додатковим показником!

Зрештою за підсумками групового етапу до півфіналів чемпіонату вийшли команди "UV" (збірна факультетів КНТЕУ), "Руки, ножиці та мізки" (ФТМ), "Dream Team" (Одеський торговельно-економічний інститут), "Brain Vin" (Вінницький торговельно-економічний інститут).

Несподівану перемогу у турнірі здобули новачки цього інтелектуального сезону, які вже створили маленьку сенсацію, ставши срібними призерами Чемпіонату КНТЕУ з "Що? Де? Коли?" – команда "Руки, ножиці та мізки", яка виступала у складі:

  1. Богут Юлія
  2. Проценко Дмитро
  3. Трунова Валерія
  4. Талько Ангеліна

2 місце посів бронзовий призер минулорічного чемпіонату та чинний чемпіон КНТЕУ з «Що? Де? Коли?» команда «UV»:

  1. Баєв Роман
  2. Швайцер Вероніка
  3. Лопуга Владислав
  4. Левадна Віталія
  5. Масловський Олександр
  6. Анатоліті Сніжана

Вирвавши перемогу у одеситів на останньому запитанні, третіми виявилися вінничани – команда "Brain Vin":

  1. Березовський Вадим
  2. Транчук Лариса
  3. Пшенична Вікторія
  4. Довганчук Андрій
  5. Кожа Кирило
  6. Бевз Валерія
  7. Дупленко Оксана
  8. Бараненко Ірина

Переможці отримали Дипломи та подарунки від університету. Ніхто не залишився без заслужених Подяк за участь та виявлену жагу до перемоги.

Вже зовсім скоро новий сезон і нові інтелектуальні турніри.

Долучайтеся!

10.04.2019
433884
1273
остання редакція 11.04.2019
433884