logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студент КНТЕУ - призер ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організацій»

Загальна інформація

У Київському національному економічному університеті імені В. Гетьмана відбулася підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2018–2019 н.р. зі спеціальності «Менеджмент організацій» та круглий стіл «Менеджмент організацій: виклики і перспективи в епоху цифрової трансформації». Свої наукові здобутки 12 квітня 2019 року презентували студенти закладів вищої освіти Києва, Харкова, Одеси, Херсона, Полтави, Сум, Житомира, Хмельницького, Тернополя. Відкриваючи конференцію, ректор університету Д. Г. Лук’яненко зазначив: "Головний капітал суспільства – інтелектуальний, який постійно треба поповнювати… Сьогодні є чудовий шанс зав’язати нові партнерські дружні стосунки та обмінятися досвідом!».

У складі конкурсної комісії були вчені та викладачі ЗВО України, які визначили переможців. Утім, кожен отримав корисний досвід та позитивні емоції, які надихнули на нові звершення. 

Від кафедри менеджменту Київського національного торговельно-економічного університету (КНТЕУ) участь у конкурсі взяв студент освітнього ступеня «магістр» зі спеціалізації «Управління бізнесом» Сергій Тробюк з науковою роботою «Формування корпоративної культури підприємства з метою забезпечення його сталого розвитку». Презентація отриманих теоретичних та практичних результатів роботи показала високий рівень фахової компетентності студента. За підсумками конкурсу студент був нагороджений дипломом ІІІ ступеня, а його науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри менеджменту В. В. Хмурова відзначена подякою за високий професіоналізм у виявленні та підтриманні обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання та підготовку переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організацій».

Викладачі кафедри менеджменту КНТЕУ та одногрупники щиро вітають Сергія Тробюка та його наукового керівника Вікторію Валентинівну Хмурову з достойним результатом та оцінкою їх наукового внеску, бажають їм творчої наснаги в подальших наукових проектах!

12.04.2019
42265
1222
остання редакція 17.04.2019
42265