logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Екскурсія до Державної аудиторської служби України

Загальна інформація

Cтуденти 2 курсу 11 групи ФЕМП Київського національного торговельно-економічного університету під керівництвом професора кафедри публічного управління та адміністрування Науменко Р. А. 17 квітня 2019 року відвідали центральний орган державної влади – Державну аудиторську службу України. Навчально-тематичний захід, під час якого студенти мали нагоду ознайомитись із структурою та основними напрямами діяльності, проводився у рамках вивчення дисципліни «Державне управління та місцеве самоврядування».

З оглядовою змістовною лекцією виступила заступник голови Державної аудиторської служби України Юлія Валеріївна Солянік. Зокрема, було презентовано структуру Держаудитслужби, розкрито сутність форм та видів державного фінансового аудиту, базових засад аудиту ефективності бюджетних програм, сучасних підходів до формування аудиторських рекомендацій та методів моніторингу результатів їх упровадження. Ці теми викликали неабияку зацікавленість майбутніх фахівців публічного управління. Пані Юлія акцентувала важливість навчання впродовж життя для якомога повнішого опановування професійних компетентностей.

Цікавими та захоплюючими були виступи Валентини Павлівни Коваль, директора Департаменту роботи з персоналом та організаційного розвитку, та Любомира Юрійовича Ганущака, заступника директора департаменту – начальника відділу Департаменту стратегічного планування, звітності та координації здійснення державного фінансового контролю.

Згодом Юлія Вікторівна Шинкаренко, начальник відділу розвитку персоналу Департаменту роботи з персоналом та організаційного розвитку, ознайомила студентів із музейною локацією Держаудитслужби та можливостями такої рекреаційної зони релаксу й мотивації для персоналу, як зимовий сад.

Наприкінці зустрічі всіма учасниками було відзначено актуальність і важливість проведення таких навчально-тематичних заходів, неабияку потребу у їх продовженні з метою подальшого стажування, а головне – зацікавленість і професійну спрямованість студентів як майбутніх управлінців.

17.04.2019
42265
560
остання редакція 22.04.2019
Vega