logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відкрита лекція Огданського К. М.: «Реформування системи публічного управління в контексті сталого розвитку»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті в рамках проведення практичного заняття з дисципліни «Державне управління та адміністрування» к.е.н., доцента кафедри публічного управління та адміністрування Ільїної А. О. 18 квітня 2019 року відбулась відкрита лекція к.е.н., доцента, заступника декана факультету публічного управління та адміністрування ДРІДУ НАДУ при Президентові України, доцента кафедри економіки та регіональної економічної політики Огданського Кирила Миколайовича «Реформування системи публічного управління в контексті сталого розвитку».

Під час лекції Огданський К. М. зацікавив студентів завданнями тематичного курсу та ознайомив їх з основними моментами, на які представникам органів публічної влади особливо слід звертати увагу під час планування розвитку як окремої місцевості, так і країни загалом з наведенням підтверджуючих фактів та інформаційних відеоматеріалів.

Огданський К. М. націлював аудиторію на вивчення питань, пов’язаних із типами розвитку, та залучав студентів до обговорення основних складових сталого розвитку як системи, що охоплює такі компоненти, як економічний, соціальний, соціально-економічний та екологічний розвиток, з наведенням окремих прикладів з досвіду зарубіжних країн світу.

Крім того, Огданським К. М. було проведено зі студентами рольову гру, у рамках якої студенти були розподілені на різні категорії осіб, яким було поставлено завдання обговорити актуальні питання, пов’язані із проблемами сталого розвитку місцевої території, та запропонувати шляхи їх вирішення.

Студенти із захопленням брали участь у рольовій грі, виступили з міні-доповідями, пропонуючи напрямки поліпшення ситуації у відповідній місцевості.

18.04.2019
42265
514
остання редакція 22.04.2019
Vega