logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемога студентки кафедри менеджменту у Всеукраїнській олімпіаді зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці»

Загальна інформація

Протягом 17-19 квітня 2019 року в Донецькому національному університету імені Василя Стуса проходив ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці», організований економічним факультетом.

З вітальним словом до шановних учасників олімпіади на урочистих зборах виступили проректор з наукової роботи, д.е.н., професор І. В. Хаджинов, декан економічного факультету, д.е.н., професор Л. В. Шаульська та к.е.н., доцент Харківського економічного університету імені Семена Кузнеця Е. Р. Степанова.

Учасниками олімпіади стали представники більш ніж 25 навчальних закладів України економічного профілю. Програмою олімпіади було заплановано виконання студентами освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» тестових завдань, а також творчих та розрахункових задач з управління персоналом та економіки праці. Запропоновані учасникам олімпіади завдання охоплювали актуальні питання сучасних тенденцій розвитку управління персоналом в практиці вітчизняних організацій та перевірялися за чітко розробленими критеріями командою фахівців журі – представників різних навчальних закладів. У складі журі олімпіади працювала доцент кафедри менеджменту Ірина Миколайчук.

Цього року конкурсантами олімпіади від КНТЕУ були студенти 4-го курсу ФЕМП спеціалізації «Менеджмент персоналу» Софія Гаврилюк та Олена Грудняк, а також студентка 1-го курсу освітнього ступеня «магістр» Марія Остапенко, участь яких була відзначена сертифікатами.

За результатами складних випробувань, що відбувалися у два тури: тестування на платформі Moodle з теоретичних основ фахових дисциплін та виконання письмової роботи з аналітичними та творчими завданнями, розрахунковими задачами - Софія Гаврилюк виборола почесне 2 місце!

Вітаємо всіх учасниць із нагодою взяти участь у престижному науковому заході, випробувати свої сили у сфері майбутньої професії та позмагатися із конкурентами! Зичимо всім професійних здобутків та перемог на науковій ниві і в практиці!

19.04.2019
433884
701
остання редакція 24.04.2019
433884