logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

24 щорічна конференція українського відділення Міжнародної асоціації IATEFL

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті протягом 19-20 квітня відбулася довгоочікувана всіма викладачами та вчителями англійської мови подія – 24 щорічна конференція українського відділення Міжнародної асоціації IATEFL.

Цього року захід було проведено з метою підтримки національної програми вивчення та популяризації іноземних мов в Україні, що визначає вивчення іноземних мов пріоритетом внутрішньої політики в стратегічних документах ЄС та України.

 З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор КНТЕУ Анатолій Антонович Мазаракі, який наголосив на важливості вивчення іноземних мов з метою подальшої інтеграції України у світовий простір та підкреслив, що вивченню іноземних мов в КНТЕУ приділяється особлива увага, також побажав учасникам конференції натхненної роботи.

Президент Громадської організації «Міжнародна асоціація викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL Ukraine)» С. Андріянова у своїй промові щиро подякувала партнерам та співорганізаторам конференції:

  • British Council за підтримку та надану можливість спілкуватися з досвідченими мовними коучами, тренерами та спікерами з різних краї світу (Великої Британії, Австрії, Сполучених Штатів Америки, Білорусії, України);
  • КНТЕУ за організацію та можливість зібрати на своїй платформі рекордну кількість учасників – цього року конференцію відвідало близько 500 прогресивних викладачів та фанатів своєї справи. Президент висловила особливу подяку викладачам кафедри іноземної філології та перекладу, зокрема завідувачу кафедри А. Латигіній та заступнику завідувача кафедри Л. Колот за активну участь у підготовці та проведенні конференції.

Пленарне засідання продовжили директор Британської Ради в Україні, Аташе з питань культури посольства Великої Британії С. Вільямс та представник МОН України О. Коваленко.

Почесним гостем 24 Міжнародної конференції став Джеремі Хармер, письменник, спікер та викладач MATESOL (The New York School, Нью- Йорк), який виступив перед учасниками конференції з промовою, провів воркшоп та презентував музичну програму у власному виконанні.

Протягом заходу учасники конференції активно працювали за 5 різними напрямами в 58 воркшопах, інтерактивних тематичних сесіях та майстер-класах.

Дякуємо спікерам та учасникам конференції!

Сподіваємося, що два дні плідної роботи організаторів та учасників конференції надихнули на цілий рік відданої та ефективної праці з учнями та студентами.

З нетерпінням очікуємо нових зустрічей!

20.04.2019
433884
2115
остання редакція 24.04.2019
433884