logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Інтенсивний тренінг від компанії ІВМ "Create your own Chabot without coding"

Загальна інформація

У рамках співпраці КНТЕУ та компанії "Intela Education" 23 квітня 2019 року відбувся одноденний інтенсивний тренінг від компанії ІВМ "Create your own Chabot without coding", де учасники опановували технології штучного інтелекту під час створення чатботу та наповнення його обраним функціоналом.

Відкрили захід прямим зв’язком з Каліфорнією Antonio Cangiano, Software Developer and Technical Evangelist IBM, автор Wrox та The Pragmatic Bookshelf, директор з маркетингу cognitiveclass.ai, та Андрій Москальов, CEO of Integrated Technology Laboratory (Intela), Big Data evangelist | RDBMS & Data Warehousing concepts guru | Performance & Tuning expert, Inventor of ‘Gray Mass’ Data Warehousing & "Holographic Data Presentation” concepts.

Привітала учасників перший проректор КНТЕУ Наталія Володимирівна Притульська, яка зазначила, що системна співпраця з партнерами дає змогу нашим викладачам, студентам та гостям втілювати в життя найінноваційніші проекти, в результаті застосовувати набуті знання та навички в начальному процесі, що підвищує конкурентоздатність наших випускників.

Напередодні компанія "Intela Education" оголосили конкурс для талановитого інтернет-маркетолога на створення власного плану налаштування рекламних кампаній у LinkedIn і Twitter та лідогенерація для курсу ІВМ.

За результатами конкурсу перемогу отримали два студенти Марія Ло (спеціальність "Маркетинг") та Михайло Степаненко (спеціальність "Менеджмент"), яких відзначив директор компанії в Україні Ігор Ісаєв та вручив сертифікати на 500$ та 200$ відповідно.

Організаційне супроводження заходу забезпечив Центр бізнес-тренінгу.

Тренінг складався з 6 практичних занять та завершувався фінальним тестом від ІВМ.

Варто зазначити, що всі учасники успішно завершили курс, пройшли сертифікацію, що говорить про високий професіоналізм наших колег та студентів!

23.04.2019
433884
1961
остання редакція 25.04.2019
Vega