logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Туристична професія: погляд першокурсника в майбутнє

Загальна інформація

Одразу після урочистої посвяти студенти 1 курсу факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу спеціальностей «Туризм (спеціалізації: «Міжнародний туризм», «Економіка та організація туризму) та «Менеджмент» (спеціалізація «Туристичний менеджмент») вирушили до провідних підприємств міста Києва сегмента лакшері туризму з метою ознайомлення з особливостями майбутньої професії.
Першокурсники відвідали:

  • туристичний «Travel Hub» – перший в Україні концептуальний SMART-простір, у якому об’єдналася множина сучасних сервісів;
  • туристичного «Alterego traval», де їх гостинно зустріли директор та менеджер за напрямами;
  • ресторан «Веранда на Дніпрі» – атмосферний об’єкт гастрономічного туризму, де першокурсники були захоплені високим рівнем професіоналізму персоналу, а особливо головного адміністратора, який провів екскурсії закладом;
  • головний офіс мережі туристичної агенції «Поїхали з нами», де власник підприємства та головний менеджер офісу розповіла студентам про сучасні тенденції розвитку туризму в Україні і світі, про особливості роботи туристичних агенцій;
  • туристичне агентство "Journey time", де фахівці з туризму провели надзвичайно змістовну екскурсію.

Приємно зазначити, що на кожному підприємстві гостинно і професійно зустрічали першокурсників випускники КНТЕУ різних років: Святослава Попова, Андрій Цугуй, Анна Воєвода, Ірина Дворська та інші. Щиро їм вдячні за слушні настанови для студентів.

Пропонуємо ознайомитися з враженнями "першачків":

Софія Козаченко:
Екскурсія дуже сподобалася. Люди, які нас зустрічали, були відкритими та щирими. Найбільше "підкупило" те, що працівники так доступно та зрозуміло пояснили ази своєї, а в майбутньому і нашої, професії. Дякуємо КНТЕУ, що намагається зробити все, щоб наше навчання проходило цікаво та весело.

Бессонов Максим:
Велике дякую за екскурсію. Якщо чесно, я не хотів йти, бо думав, що буде чергова нудна екскурсія. Але було дійсно ВІД ДУШІ. Побільше таких екскурсій.

Тетяна Гладишко:
Наша  група їздила на екскурсію до туристичного агентства "Journey time". Хочу подякувати працівникам за надзвичайно пізнавальну та змістовну розповідь. Все дуже сподобалось. Олексій розклав всю інформацію «по поличках» та без "зайвої води". Загалом, поїздка була корисною.

Супроводжували студентів викладачі кафедри туризму та рекреації – Кравцов С.С., Забалдіна Ю.Б., Білик В.В., Клімова А.М., Хлопяк С.В.

09.09.2019
43220
1340
остання редакція 25.09.2019
42265