logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Продовжуємо традиції вступу до фаху: пізнавальна екскурсія студентів-першокурсників кафедри менеджменту в «Ашан Рів Гош»

Загальна інформація

«Занурюватись» у реальні умови функціонування організацій задля їх знайомства із майбутньою професією стало вже традицією для студентів-першокурсників. Основними орієнтирами стають провідні сучасні підприємства, керівники яких також зацікавлені в подібній співпраці.

 З метою ознайомлення студентів 1-го курсу спеціалізації «Управління бізнесом» (9 група) та «Менеджмент персоналу» (15 група) із практикою діяльності лідера ринку роздрібної торгівлі – французької торговельної мережі «Auchan Group» 13 вересня 2019 року доцентом кафедри менеджменту Іриною Миколайчук було проведено екскурсію до ТОВ «Ашан Рів Гош».

Студентів гостинно зустріла начальник сектору людських ресурсів та касових операцій гіпермаркету «Ашан Рів Гош» Тамара Левченко. Спільно з начальником відділу «Овочі-фрукти» Анастасією Остроуховою студенти мали змогу ознайомитися зі структурою торговельного залу, складськими та підсобними приміщеннями гіпермаркету. Фахівець ознайомила студентів з особливостями режиму праці та відпочинку виробничого персоналу, регламентуванням часу виконання робіт тощо.

Цікавим та емоційним було спілкування студентів із начальником відділу гіпермаркету «Спорт, товари для саду» Любов Маленко, завдяки якому вони дізналися про розвиток необхiдних компетенцiй щодо обiймання посади «начальник відділу», із можливостями професійної реалізації в бізнесі та проходження виробничої практики під час навчання в університеті, із перспективами кар’єрного зростання в мережі гіпермаркетів «Ашан».

Наприкiнцi зустрiчi під час пізнавальної презентації, організованої Тамарою Левченко, студенти-першокурсники довідалися про історію розвитку та організаційну побудову гіпермаркету, особливості роботи управлінських підрозділів.

 Щиро дякуємо керівництву ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет» та, зокрема, керуючому магазину «Ашан Рів Гош» Сергію Ліснічуку за активну співпрацю з КНТЕУ та сподіваємося на наступні зустрічі зі стратегічним партнером кафедри менеджменту!

13.09.2019
43220
815
остання редакція 23.09.2019
42265