logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Екскурсія на завод «Оболонь»: перше знайомство студентів із професійним середовищем

Загальна інформація

Перші переконання студентів у правильності вибору майбутньої професії завжди і суттєво позначаються на їх подальших успіхах у навчанні, становленні та розвитку професійних компетентностей. Знайомство студентів зі спеціальністю традиційно відбувається не тільки в аудиторії, а й на підприємствах. У нинішньому навчальному році відбувся перший набір студентів на нову освітньо-професійну програму – «Промисловий менеджмент»! Саме тому організована доцентом Вікторією Хмуровою 12 вересня 2019 року екскурсія до одного з лідерів вітчизняного ринку – ПрАТ «Оболонь»* стала знаковою подією у житті першокурсників, які обрали нову спеціалізацію у сфері промислового менеджменту та залишила пам’ятні враження від події.

Екскурсія по заводу розпочалася з демонстраційного залу, де екскурсантам презентували рекламний ролик про заснування, фукціонування та розвиток ПрАТ «Оболонь» у м.Києві та екіпірували одноразовим захисним одягом, дотримуючись вимог охорони праці. Під час екскурсії студенти із захопленням спостерігали за класичною технологією високоавтоматизованого процесу пивоваріння – від бродіння пивної рідини, її надходження у автоматизовані цехи розливу, видування пластикових пляшок, розливання пива, етикетування – до відвантаження свіжої пивної продукція на склади.  

Щиро дякуємо керівництву ПрАТ «Оболонь» в особі генерального директора Ігоря Булаха та фахівцю з підготовки персоналу відділу кадрів – Альоні Максян за можливість поринути у захоплюючу подорож найбільшою броварнею Європи та отримати нові знання!

 

* ПрАТ «Оболонь» є найпотужнішим нацiональним виробником пива в Українi зi стовiдсотковим українським капiталом, що об’єднує 10 виробничих підприємств та володіє різноманітним портфелем слабоалкогольної і безалкогольної продукції, мінеральних вод тощо. Продукція заводу експортується у 52 країни, а основними ринками її збуту є Україна, Молдова, Білорусь, країни Прибалтики тощо. Сьогодні «Оболонь» – це єдиний вітчизняний виробник напоїв, який, починаючи з 2002 року, здійснює переробку використаної PET-пляшки.

12.09.2019
43220
647
остання редакція 24.09.2019
43220