logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Круглий стіл "Healthy food and Healthy lifestyle as a trend of the 21st centure"

Загальна інформація

За ініціативою активістів наукового клубу "Start in Science" Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених  24 жовтня 2019 року проведено круглий стіл англійською мовою "Healthy food and Healthy lifestyle as a trend of the 21st centure".

Модератором виступила старший викладач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-екномічного університету Чикун Надія Юріївна. Науковий консультант - доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, к.х.н. Пасальський Богдан Кирилович, координатор від наукового клубу - Єлизавета Каіка (ФТМ  3-16).

Учасники: активісти наукового клубу "Start in Science" (студенти 1-3 курсів ФТМ та 1 курсу ФРГТБ).

Присутні: студенти ФТМ і ФРГТБ, викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, декан ФТМ д.т.н. Осика В.К. та заступник декана к.ф.н.  Голік О.В., завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю проф., д.т.нБелінська С. О.

Круглий стіл відкрили привітанням декан ФТМ д.т.н. Осика В.К. та заступник декана к.ф.н. Голік О.В., завідувач кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю проф., д.т.н. Белінська С. О., які наголосили на важливості науково-дослідної роботи студентів,  відзначили  актуальність теми, важливість проведення події англійською мовою, мовою міжнародного наукового контенту.

Модератор проєкту Чикун Н. Ю. у виступі англійською мовою зазначила, що здорове харчування та здоровий спосіб життя неможливо реалізувати без безпечності та якості харчових продуктів. Такі глобальні проблеми потребують пошуку рішення. Проведення круглого столу є доброю нагодою для дискусії.

Присутні взяли активну участь в обговоренні питань круглого столу. У рамках підготовки до проведення цього заходу було розміщено серію дописів у рубриці "Healthy food. Healthy  lifestyle" на сторінці "Хіміки КНТЕУ" у Facebook, проведено інтерактивне опитування, яке підготувала студентка Каіка Єлизавета.

Студенти відзначили, що спілкування в такому форматі - чудова нагода для обговорення актуальних питань, що представляють інтерес для молоді України та представників різних країн глобалізованого  світу.

З рішенням робочої групи, за результатами обговорення, присутніх ознайомив Бармін Б.

 Доцент Пасальський Б. К. зазначив, що вражений високим рівнем наукової підготовки та вільним володінням англійською мовою активістів наукового клубу "Start in Science" Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених КНТЕУ.

Активну участь у роботі круглого столу взяли студенти: Боровик Валерія, Бармін Богдан, Дяченко Єлизавета, Каіка Єлизавета, Білак Олександра, Зикова Вікторія, Гончаренко Олександр, Каграманян Гаяне, Мартиненко Надія, Романенко Ольга, Чернецький Семен, Тимошенко Андрій, Мороз Валерія, Калюжна Анастасія, Фесенко Валентина, Бабюк Дмитро, Боднар Юлія, Івченко Дар’я, Малая Анастасія, Рамська Анастасія, Цалпінська Вікторія, Чорнокозинська Яна, Куліш Катерина.

23.10.2019
42265
3184
остання редакція 28.10.2019
Vega