logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

«Бізнес – для університету, університет – для бізнесу!»: участь представників КНТЕУ в національному форумі

Загальна інформація

Безперервне навчання – це вже не просто тренд сучасності, а вагомий чинник професійного розвитку та збереження конкурентоспроможності як студентів, так і викладачів, які прагнуть почувати себе комфортно в середовищі постійних змін та цифровізації всіх бізнес-процесів. Участь доцентів кафедри менеджменту Ірини Миколайчук та Юлії Силкіної в VII Національному форумі «Бізнес і університети», що цього року відбувся 8-9 листопада 2019 року на тему «Future of Work», став для них саме такою нагодою – занурення у світ змін, інноваційних досягнень вітчизняного та міжнародного бізнесу, інтеграції освіти та бізнес-середовища, пошуку відповідей на питання, як ЗВО змінювати підходи до навчання, щоб ефективно взаємодіяти з бізнесом у нових умовах.

У програмі форуму, організованому експертною організацією Центром «Розвиток КСВ» та платформою з розвитку кар’єри Career Hub, були виступи представників міжнародних компаній, українських університетів та закордонних вишів, державних структур і громадських організацій, експертів у галузі освіти. Протягом 2-х днів спікери форуму презентували свої наукові, освітні та бізнес-здобутки, дискутували щодо перспектив співпраці бізнесу та університетів заради майбутнього, знайомили учасників із лайфхаками освітніх трендів та практиками від CSR Ukraine.

Представниці кафедри менеджменту взяли активну участь у майстер-класах та практикумах з розвитку емоційного інтелекту, управління змінами, розвитку в Україні фандрайзингу, побудови ефективного партнерства. Тренери змусили учасників побігати навколо столів, стільців та фліп-чартів, розвинувши в них навички командної взаємодії та професійної компетентності, надавши безліч корисних порад та інсайтів.

Щиро дякуємо організаторам, спонсорам, спікерам за організацію та участь у форумі, за ефективний та корисний нетворкінг, створення позитивної енергетики активної співпраці між представниками різних ЗВО України – від Львова до Харкова. Сподіваємося на майбутні зустрічі та події!

09.11.2019
42265
639
остання редакція 13.11.2019
Vega