logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Секрети соціальної відповідальності бізнесу від ТОВ «МЕТRО Кеш Енд Керрі Україна»

Загальна інформація

Сучасним трендом розвитку торгівлі в Україні є дотримання підприємствами різних форматів та організаційно-правових форм принципів ведення соціально-відповідального бізнесу, що базується на ефективних механізмах його взаємодії із суспільством та владою.

З орієнтацією на освітні та бізнес-тенденції на кафедрі менеджменту з 2019 навчального року викладається дисципліна «Соціальна відповідальність бізнесу». Зважаючи на її практичну спрямованість та в рамках програми святкування в КНТЕУ Global Trade Day, 14 листопада 2019 року для студентів 4-го курсу освітньої програми «Управління бізнесом» провідним спеціалістом з корпоративних комунікацій та корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) ТОВ «МЕТRO Кеш енд Керрі Україна» Христиною Генсіровською було проведено бізнес-тренінг.

Працюючи в одному із найбільш успішних соціально відповідальних підприємств торгівлі в Україні, спікер присвятила значну увагу розкриттю особливостей КСВ як невід’ємної складової успіху «METRO», про головні цілі його сталого розвитку, а також впроваджені фахівцями соціально-екологічні проєкти. Студенти ознайомилися з особливостями бізнес-процесів компанії, політикою «Комплаєнс» та основними цінностями, яких дотримуються працівники компанії «METRO».

Під час захоплюючого бізнес-тренінгу студенти відпрацювали та розвинули практичні навички з КСВ, працюючи в командах над вирішенням практичного кейсу на тему «Розробка проєкту «Зеленого офісу» «МЕТRO». Наприкінці заняття бізнес-тренер спільно із доцентом кафедри менеджменту Юлією Силкіною визначили кращі ідеї, презентовані капітанами проєктних груп, та нагородили всіх учасників події цінними подарунками від компанії «МЕТRO».

Щиро дякуємо спікеру Христині Генсіровській за нагоду розвинути навички з реалізації принципів КСВ та командної роботи, за організацію надихаючого на професійний розвиток бізнес-тренінгу та чекаємо на нові зустрічі!

14.11.2019
42265
4523
остання редакція 21.11.2019
Vega