logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
logo
Кафедра правового забезпечення безпеки бізнесу
img

Всеукраїнський студентський симпозіум в Івано-Франківську.

правового забезпечення безпеки бізнесу

15.11.2019 наші студенти-правники ФМТП взяли участь в Всеукраїнському студентському симпозіумі "Співдружність наук: право, економіка, архітектура" в Івано-Франківському Університеті ім. Короля Данила.

За підсумками проведеного симпозіуму під керівництвом доцента кафедри загальноправових дисциплін Шведової Ганни Леонідівни було підготовлено 10 наукових доповідей з актуальних проблем розвитку кримінально-правової науки.

Працюючи над спільним проектом зі студентами інших університетів країни, під час Симпозіуму команда ФМТП (у складі Піхур Юлії, Осипової Поліни, Орлюк Ольги, Лобанової Марії, Юрченка Данила, Корольової Олени та Гайсенок Анастасії) дослідила  питання  покращення якості вищої освіти, в тому числі юридичної освіти. Розглядалися такі питання: проблема вступу в магістратуру, вимоги до професії, якість освіти тощо. Студентами була виконана презентація, яка буде надіслана до Міністерства юстиції України, Міністерства освіти та науки України та Кабінету Міністрів України.

Крім студентів юридичного напрямку, були присутні також студенти-економісти та студенти-архітектори, у яких  були свої проекти. Загалом студентами було представлено презентації, які стосувалися проблеми вищої освіти та сприятливих і комфортних умов, які сприятимуть покращенню сприйняття інформації студентами та допоможуть при самостійному навчанні.

21.11.2019
43080
533
остання редакція 06.03.2023
shestack