logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

Майстер-клас провідного науковця і практика в царині аудиту та інформаційних технологій Ткаченка Дмитра Олеговича (CaseWare Ukraine)

фінансового аналізу та аудиту

Викладачі кафедри фінансового аналізу та аудиту Київського національного торговельно-економічного університету спільно зі стейкхолдерами 20 листопада 2019 р. організували майстер-клас провідного науковця і практика в царині аудиту Ткаченка Дмитра Олеговича. Тема лекції: «ІТ-рішення для вашого бізнесу: аудит, бухгалтерія, аналітика».
Ткаченко Дмитро Олегович – директор ТОВ «КВ АЙТІ СОЛЮШН» – офіційного представника CaseWare Ukraine ІТ-рішень канадської компанії Case Ware International на території України для автоматизації процесу формування звітності згідно Міжнародним стандартам фінансової звітності, посилення процесів внутрішнього контролю, синхронізація великої кількості документів з різних форматів – 1С, Word, Excel, PDF та інших. 
В ході майстер-класу Ткаченко Дмитро Олегович показав можливості CaseWare на всіх етапах аудиторської перевірки від прийняття клієнта та планування аудиту до випуску аудиторського висновку. При цьому здійснювався імпорт та експорт інформації в формати Word, Excel, PDF, завантажувалися дані клієнтів з 60 бухгалтерських пакетів, в тому числі 1С, SAP. Програмні рішення CaseWare забезпечують універсальні та надійні рішення для бухгалтерів, аудиторів, фінансових директорів; широко використовуються в корпоративному секторі, де часто доводиться працювати з великою кількістю інформації.
Майстер-клас запам'ятається студентам харизматичністю та високою компетеністю лектора. На окрему увагу заслуговує активний двосторонній диспут з актуальних питань аудиторської діяльності та інформаційних технологій. Захід викликав позитивні відгуки студентів. 
Щиро дякуємо Дмитру Олеговичу за яскравий захід та сподіваємось на подальшу співпрацю! CaseWare Ukraine

 

20.11.2019
454201
778
остання редакція 13.12.2019
454201