logo
Київський національний торговельно-економічний університет
Київський національний торговельно-економічний університет
logo
Київський національний торговельно-економічний університет
img

Сертифікатні програми "Авторські страви з м'яса та риби: тренди 2020"

Загальна інформація

До участі у Сертифікатній програмі
"Авторські страви з м'яса та риби : тренди 2020"/
Authors' meat and fish dishes : trends 2020"

запрошуються:

   усі небайдужі до кулінарії, хто прагне отримати нові знання і практичний досвід з приготування сучасних авторських страв з м'яса та риби. 
   чекаємо на професіоналів та початківців – студентів та учнів профільних вищих навчальних закладів, шеф-кухарів, фахівців ресторанного бізнесу, а також усіх бажаючих.

  Ментор: Кнур Ерік Ларсен – відомий данський шеф-кухар KM Scandinavia, викладач кулінарії Північно-Європейського інституту всесвітньої гастрономії,  член журі міжнародних змагань з кулінарного та кондитерського мистецтва.

Учасники отримують сертифікат Київського національного торговельно-економічного університету та  KM Scandinavia.

Програма курсу

"Авторські страви з м'яса та риби : тренди 2020"

26.02.2020 "Весняне меню: тренди 2020

Модуль 1. Навчальний курс

1.1. Харчові інгредієнти весняного меню: тренди 2020. Особливості  кулінарного використання у весняному ресторанному меню, прийоми технологічної обробки (2 години)

1.2. Основні правила поєднання інгредієнтів, смаків, складання весняного ресторанного меню (2 години)

Модуль 2. Практичні заняття

2.1.  Авторські страви весняного меню з риби  (2 години)

2.2.  Авторські страви весняного меню з м’яса  (2 години)

28.02.2020 Вогонь та лід. Європейська кухня

Модуль 1. Навчальний курс

1.1. Особливості кулінарного використання напівфабрикатів з м'яса та риби у приготуванні ресторанних страв європейської кухні (2 години)

1.3.Авторська європейська кухня : тренди 2020 (2 години)

Модуль 2. Практичні заняття

2.1.  Авторські страви з м’яса  (2 години)

2.2.  Авторські страви з риби (2 години)

Усього 16 годин

Program of course

Authors' meat and fish dishes : trends 2020"

26.02.2020 Spring dishes: trends 2020"

Module 1. Theory course

1.1. Food ingredients of Spring menu: trends 2020. The features of culinary using in spring restaurant menu, processing techniques (2 hours)
1.2. Basic rules for combining ingredients, flavors, making a Spring restaurant menu           (2 hours)

Module 2.Practical training

2.1. Author's Spring Menu Fish dishes (2 hours)

2.2. Author's Spring Menu Meat dishes (2 hours)

28.02.2020 Fire and Ice European cooking

Module 1. Theory course

1.1. Features of the culinary using of semi-finished meat and fish in the cooking process of  European cuisine dishes (2 hours)
1.2.Authoric European cuisine: Trends 2020 (2 hours)

Module 2.Practical training

2.1. Author's Fish dishes (2 hours)

2.2. Author's Meat dishes (2 hours)

Total  16 hours

Coordinator of program:

Dina Fedorova   050-600-1494           dina_fedorova@ukr.net

Вартість участі у сертифікатній програмі (2 дня) буде уточнена залежно від кількості набраних учасників.

26.12.2019
43220
302
остання редакція 21.01.2020
42265