logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ

Загальна інформація

Випуск магістрів Інституту вищої кваліфікації КНТЕУ відбувся 23 грудня 2019 року в конференц-залі університету.

Унікальність події цього дня полягає в тому, що відбувся перший випуск магістрів програми подвійного дипломування "Міжнародне бізнес-адміністрування", спільної з італійським університетом імені Г. Марконі, та спеціальністю "Публічне управління та адміністрування", результатами навчання яких ми дуже пишаємось.

Звернувшись до випускників перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна наголосила про важливість процесу самовдосконалення, яке демонструють сьогоднішні випускники, адже своїм рішенням вчитись вони підтвердили те, що освіта упродовж життя – це не західний тренд, а реалії нашого буття. «Ми дуже хотіли б від Вас постійно чути та мати можливість отримувати пропозиції про те, як розвиватися далі, тому що інституція, яка займається освітою дорослих, не є сталою конструкцією – ми завжди на шляху удосконалення. Дуже важлива ваша думка, як людей зрілих і практично орієнтованих, щоб актуальність змісту підготовки була очевидною для вас і для ваших послідовників. Вітаю від імені всього університету, від ректора Мазаракі Анатолія Антоновича. Університет тепер для вас Альма-матер!». Наталія Володимирівна висловила надію, що у випускників залишаться теплі спогади про роки навчання та запросила всіх на День університету.

Теплі вітальні слова пролунали від Бая Сергія Івановича - завідувача кафедри менеджменту.

Дипломи магістрів КНТЕУ було вручено випускникам, які здобули другу освіту за спеціальностями: "Облік і оподаткування", "Публічне управління та адміністрування", "Менеджмент" ("Бізнес-адміністрування", "Міжнародне бізнес-адміністрування", "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності"). Слід відмітити, що третина випускників отримали дипломи з відзнакою!

Вчитися ніколи не пізно! Підтвердженням цього є віковий діапазон сьогоднішніх наших випускників, де найстаршому - 44 роки, а наймолодшому - 22. Цікавим є й той факт, що відсоток випускників 30+ складає - 77%. Але за роки діяльності інституту у нас були і студенти 50+ і 60+.

Випускники поділилися своїми враженнями від навчання, подякували керівництву університету, професорсько-викладацькому складу, колективу інституту за можливість здобувати знання в одному з кращих університетів країни.

Дев’ятнадцятий рік поспіль Інститут вищої кваліфікації випускає дипломованих фахівців: магістрів, спеціалістів та бакалаврів. Професіоналізм викладацького складу, високий рівень організації освітнього процесу та відповідність портфеля програм вимогам сьогодення - завжди залишаються головними орієнтирами для інституту.

Отже, запрошуємо приєднатися до тих, хто вже вирішив питання свого майбутнього, хто вже залишив свої прізвища на сторінках літопису Київського національного торговельно-економічного університету. До зустрічі!

23.12.2019
433884
6896
остання редакція 26.12.2019
Vega