Сертифікатна програма навчання від Кнуда Еріка Ларсена: "Вогонь та лід. Європейська кухня"
Загальна інформація
26 лютого 2020 року
Вогонь та лід. Європейська кухня / Fire and Ice European cooking
Кнуд Ерік Ларсен знайомить із сучасними трендами авторських ресторанних страв європейської кухні, презентує нові ідеї приготування і подачі авторських ресторанних страв європейської кухні з м'яса та риби
Програма майстер-класу:
- Plaice fillets with parsley sauce and pickled leeks/ Філе камбали з соусом з селери та маринованої цибулі.
- Tempered plaice with artichokes, red onion, lemon balm, mayonnaise and caviar/ Темперована камбала з артишоками, червоною цибулею, мелісою, майонезом та ікрою.
- Chicken with creamy mustard sauce, apple and tarragon/ Курка з вершково-гірчичним соусом, яблуками та естрагоном.
- Tartlets with chicken peas, asparagus and carrots/ Тарталетки з курячим горошком, спаржею та морквою.
- Sweet pork tenderloin with pea puree, white asparagus turned into brown butter/ Солодкий свинячий стейк tenderloin з гороховим пюре, білою спаржею. пасерованою на коричневому маслі.
- Sweet risotto with winter pears/ Солодке ризото із зимовими грушами.
Чекаємо на вас 26 лютого 2020 року з 9:00 до 16:00 в арт-кулінар-студії КНТЕУ. Адреса: Мілютенка 4, корпус Е, ауд. Е-1.
Координатор майстер-класу:
Діна Федорова 050 600 14 94 dina_fedorova@ukr.net