logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Сертифікатна програма навчання від Кнуда Еріка Ларсена: "Вогонь та лід. Європейська кухня"

Загальна інформація

26 лютого 2020 року

Вогонь та лід. Європейська кухня / Fire and Ice European cooking

Кнуд Ерік Ларсен знайомить із сучасними трендами авторських ресторанних страв європейської кухні, презентує нові ідеї приготування і подачі авторських ресторанних страв європейської кухні з м'яса та риби

Програма майстер-класу:

  1. Plaice fillets with parsley sauce and pickled leeks/ Філе камбали з соусом з селери та маринованої цибулі.
  2. Tempered plaice with artichokes, red onion, lemon balm, mayonnaise and caviar/ Темперована камбала з артишоками, червоною цибулею, мелісою, майонезом та ікрою.
  3. Chicken with creamy mustard sauce, apple and tarragon/ Курка з вершково-гірчичним соусом, яблуками та естрагоном.
  4. Tartlets with chicken peas, asparagus and carrots/ Тарталетки з курячим горошком, спаржею та морквою.
  5. Sweet pork tenderloin with pea puree, white asparagus turned into brown butter/ Солодкий свинячий стейк tenderloin з гороховим пюре, білою спаржею. пасерованою на коричневому маслі.
  6. Sweet risotto with winter pears/ Солодке ризото із зимовими грушами.

Чекаємо на вас 26 лютого 2020 року з 9:00 до 16:00 в арт-кулінар-студії КНТЕУ. Адреса: Мілютенка 4, корпус Е, ауд. Е-1.

Координатор майстер-класу:

Діна Федорова 050 600 14 94           dina_fedorova@ukr.net

26.12.2019
43220
588
остання редакція 18.02.2020
42265