logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас Кнуда Еріка Ларсена: "Весняне меню: тренди 2020"

Загальна інформація

25 лютого 2020 року

Весняне меню: тренди 2020 / Spring dishes: trends 2020

Кнуд Ерік Ларсен знайомить із сучасними трендами авторських ресторанних страв весняного меню, презентує нові ідеї приготування і подачі авторських страв весняного меню з м'яса, субпродуктів та риби

Програма майстер-класу:

  1. Оселедець з картоплею, маринованою червоною цибулею та обліпиховим майонезом/ Herrings with potatoes, pickled red onions and sea buckthorn mayonaise.
  2. Суфле з тріски зі свіжим гарбузовим насінням та Хокайдо Тальятелле/
    Poched Souffle of Cod with fresh pumpkin seed and Hokaido Tagliatelle.
  3. Бургер з підливою з карамелізованої цибулі з хроном і салатом/
    Burger with gravy caramelized onions and horseradish coleslaw.
  4. Veal breast with fermented celery and seaweed / Теляча грудка з ферментованою селерою та водоростями.
  5. Crispy veal liver with apple, vinegar, broth. Apple bouts grilled onions and mushrooms /  Хрустка теляча печінка з яблуком, оцтом, бульйоном. Яблучні човники з цибулею та грибами на грилі.

Чекаємо на вас 26 лютого 2020 року з 9:00 до 16:00 в арт-кулінар-студії КНТЕУ. Адреса: Мілютенка 4, корпус Е, ауд. Е-1.

Координатор майстер-класу:
Діна Федорова 050 600 14 94           dina_fedorova@ukr.net

26.12.2019
43220
678
остання редакція 18.02.2020
42265