Майстер-клас Кнуда Еріка Ларсена: "Весняне меню: тренди 2020"
Загальна інформація
25 лютого 2020 року
Весняне меню: тренди 2020 / Spring dishes: trends 2020
Кнуд Ерік Ларсен знайомить із сучасними трендами авторських ресторанних страв весняного меню, презентує нові ідеї приготування і подачі авторських страв весняного меню з м'яса, субпродуктів та риби
Програма майстер-класу:
- Оселедець з картоплею, маринованою червоною цибулею та обліпиховим майонезом/ Herrings with potatoes, pickled red onions and sea buckthorn mayonaise.
- Суфле з тріски зі свіжим гарбузовим насінням та Хокайдо
Тальятелле/
Poched Souffle of Cod with fresh pumpkin seed and Hokaido Tagliatelle. - Бургер з підливою з карамелізованої цибулі з хроном і
салатом/
Burger with gravy caramelized onions and horseradish coleslaw. - Veal breast with fermented celery and seaweed / Теляча грудка з ферментованою селерою та водоростями.
- Crispy veal liver with apple, vinegar, broth. Apple bouts grilled onions and mushrooms / Хрустка теляча печінка з яблуком, оцтом, бульйоном. Яблучні човники з цибулею та грибами на грилі.
Чекаємо на вас 26 лютого 2020 року з 9:00 до 16:00 в арт-кулінар-студії КНТЕУ. Адреса: Мілютенка 4, корпус Е, ауд. Е-1.
Координатор майстер-класу:
Діна Федорова 050 600 14
94
dina_fedorova@ukr.net