logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) – світовий лідер в царині аудиту, обліку та оподаткування- в КНТЕУ

фінансового аналізу та аудиту

За ініціативи кафедри фінансового аналізу та аудиту Київського національного торговельно-економічного університету стейкголдери освітньо-професійної програми "Фінансовий контроль та аудит" – CIMA – презентували кваліфікаційну програму Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), світового лідера в царині аудиту, обліку та оподаткування, 21.02.2020 р.

У межах презентації партнери розповіли про те, яким чином Інститут надає професійну підготовку та надає кваліфікацію з фінансового аналізу, аудиту, обліку, оподаткуваня та суміжних дисциплін, орієнтованих на інформаційне забезпечення сучасного бізнесу.

CIMA здійснює професійну підготовку студентів, формує компетентності та практичні навички стратегічного консультування, управління ризиками, обґрунтування та прийняття управлінських рішень тощо. Програма CIMA спрямована на досягнення чіткого, послідовно вибудованого,  розуміння всіх складових бізнесу.

Марина Зайцева, координатор освітніх проектів "СІМА Україна", наголосила, що наявність кваліфікації CIMA допомагає у побудові успішної професійної  кар`єри, а також повідомила про додаткові конкурентні переваги й можливості для студентів КНТЕУ шляхом зарахування низки блоків іспитів.

На окрему увагу заслуговує активний професійний двосторонній диспут з актуальних питань аудиторської діяльності між представниками СІМА та учасниками заходу. Публічна лекція-презентація викликала схвальні відгуки студентів.

Щиро дякуємо партнерам за професіоналізм та  активне долучення студентів до здобутків світового аудиту. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

 

 

21.02.2020
454201
579
остання редакція 21.02.2020