logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Навчальний майстер-клас майстра світового рівня Девіда Мішеля Мізона «Сучасне кондитерське мистецтво: Fudge, Nougat Montelimart, Honeycomb»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті в арт-кулінар-студії кафедри технології і організації ресторанного господарства 26 лютого 2020 року відбувся навчальний майстер-клас від майстра світового рівня з пекарського мистецтва Девіда Мішеля Мізона (Великобританія).

Девід Мішель Мізон – кваліфікований спеціаліст з пекарських технологій, незалежний консультант з Великобританії FRSPH Cert.Ed. (South Bank University, London and the University of Huddersfield) (Science, Baking Technology), всесвітньовідомий майстер пекарського і кондитерського мистецтва, член Worshipful Company of Bakers (Почесної Гільдії Пекарів), почесний професор Університету Gwangju (Південна Корея), співробітник Королівського товариства з охорони громадського здоров'я, керівник Британської команди юніорів пекарів, капітан та наставник національної професійної пекарської команди Великобританії (стаж 7 років); голова журі Міжнародного фестивалю пекарського мистецтва du Pain (2017, 2018, 2019), член журі міжнародних змагань з кондитерського і пекарського мистецтва; директор компанії «Traine2bake Ltd», бізнес-консультант з розробки хлібобулочних виробів для пекарень; засновник нових пекарських концепцій підприємств пекарського бізнесу у Великобританії та інших країнах світу за франшизою.
Девід Мішель Мізон презентував класичні і нові техніки роботи з кондитерськими масами Fudge, Nougat Montelimart (нуга), Honeycomb (соти).
У навчальному майстер-класі взяли участь студенти 4 курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціалізації «Ресторанні технології» та 1 курсу освітнього ступеня «магістр» спеціалізації «Крафтові технології» разом з викладачами кафедри технології і організації ресторанного господарства Медведєвою А.О., Перепелицею М.П., Вітряк О.П., Грабовською О.В., Федоровою Д.В. У рамках дисципліни «Кондитерське та пекарське мистецтво» учасники майстер-класу отримали можливість підвищити рівень професійних навичок та ознайомитись із різними техніками роботи з кондитерськими масами і виготовленням базових кондитерських виробів та цукерок із них.

Щиро дякуємо Девіду Мішелю Мізону за цікавий майстер-клас та значний внесок у професійний розвиток наших студентів! Чекаємо на нові зустрічі з майстром кондитерського та пекарського мистецтва!

26.02.2020
43220
6269
остання редакція 01.03.2020
Vega