logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

«РЕЄСТРАЦІЯ СТАРТАПІВ АБО З ЧОГО ПОЧАТИ ВЛАСНИЙ БІЗНЕС»

   За сприянням кафедри міжнародного приватного, комерційного та цивільного права та на запрошення к.ю.н. Ільченко Г.О. було проведено відкриту лекцію для студентів КНТЕУ  на тему «Реєстрація стартапів або з чого почати власний бізнес».

   Лектором заходу виступив Андрій Шульгін, керівник практики "Digital law" в Адвокатському Об'єднанні "Kachura lawyers", помічник народного депутата України, випускник КНТЕУ. 

   Відвідувачі заходу  почули багато цікавої та корисної інформації про особливості реалізації бізнес-ідей на практиці Зокрема, що створення стартапу потребує не тільки геніальної ідеї, глибоких знань в галузі менеджменту чи економіки, але й знань в галузі юриспруденції.

   Як зареєструвати стартап, уникнути типових помилок при організації діяльності, що необхідно знати, аби не допустити юридичної відповідальності, у тому числі, кримінальної, особливості оподаткування… все це та багато іншого обговорювалося на заході.

Сподіваємося, що подібні заходи надихнуть й інших випускників КНТЕУ ділитися своїми знаннями та досвідом з молоддю, а студентів – на втілення своїх прогресивних ідей!

03.03.2020
42241
540
остання редакція 12.06.2020