logo
Кафедра обліку та оподаткування
Кафедра обліку та оподаткування
logo
Кафедра обліку та оподаткування
img

обліку та оподаткування

Студентській науці бути!
7-8 квітня 2020 р. в КНТЕУ відбулася студентська наукова конференція «Наукові дослідження студентської молоді».
Кафедрою обліку та оподаткування було організовано п’ять секцій, в яких взяли активну участь студенти факультету фінансів та обліку, факультету міжнародної торгівлі та права, факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу, студенти Торговельно-економічного коледжу та Державного коледжу туризму та готельного господарства. Всього студентами було підготовлено 71 презентацію доповідей.

Представлені матеріали висвітлювали надзвичайно актуальну тематику, присвячену історичним аспектам і розвитку бухгалтерського обліку та оподаткування в Україні та світі, обліку і звітності за міжнародними стандартами, обліковій політиці підприємств різних видів економічної діяльності, професійній етиці і розвитку професії бухгалтера в сучасному ринковому середовищі.
Презентації доповідей однієї із секцій кафедри «International and national practice of accounting improvement» були підготовлені англійською мовою.

Щиро дякуємо нашим студентам та їх науковим керівникам за якість підготовлених матеріалів та активну участь у конференції! Бажаємо учасникам конференції подальших успіхів у сфері бухгалтерського обліку та оподаткування – сфері, яка має в суспільстві надзвичайно важливе значення!

 УЧАСНИКИ КОНФЕРЕНЦІЇ


Черговий успіх студентів #КНТЕУ
За результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», студентка 1 курсу магістратури ФФО спеціалізації «Облік і оподаткування в міжнародному бізнесі» Ковальова Анастасія Ігорівна (Анастасия Ковалева) під керівництвом професора кафедри обліку та оподаткування проф. Костюченко В.М.(Валентина Костюченко), здобула перемогу і посіла 2-е призове місце.
Вітаємо з перемогою! Пишаємося здобутками наших студентів! Бажаємо не зупинятися на досягнутому!
Дякуємо НАСОА за якісну організацію в такий не легкий час.

13.04.2020
42708
518
остання редакція 01.09.2020
42708