logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
logo
Кафедра міжнародного, цивільного та комерційного права
img

міжнародного, цивільного та комерційного права

 Виховна робота зі студентами в умовах карантину

   В рамках організації виховної роботи 26 квітня 2020 року  студенти 2 курсу 6, 7 та 11 груп, а також 3 курсу 12 групи ФМТП разом зі своїми наставниками старшим викладачем Зеленицею І.М. та старшим викладачем Погарченко Т.В.  долучились до участі у пресконференції «Чорнобиль 1986-2020: уроки минулого і виклики сучасності» з нагоди 34- річниці Чорнобильської аварії.

    Модераторами заходу були: Сергій Мирний – ліквідатор, офіцер радіаційної розвідки, еколог, письменник, директор з наукової роботи компанії ЧОРНОБИЛЬ ТУР; голова Асоціації чорнобильського туризму Олексій Бреус - ліквідатор, старший інженер управління 4-м енергоблоком ЧАЕС в першу добу аварії, журналіст, художник; Олена Панцюк - колишня жителька міста Прип’ять, журналіст, громадський діяч.

    Доповідачі поділились спогадами про ліквідацію аварії та обговорили актуальні питання радіаційної безпеки, в т.ч. питання пожеж в зоні відчуження. Пам’ятаймо на прикладі Чернобильської трагедії, що може відбутися ціною однієї помилки, шануймо ліквідаторів!

28.04.2020
42241
493
остання редакція 12.06.2020
42241