logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
logo
Кафедра фінансового аналізу та аудиту
img

Круглий стіл «Облік, аналіз та аудит в інформаційному суспільстві».

фінансового аналізу та аудиту

За ініціативи кафедри фінансового аналізу та аудиту 11 червня форматі Zoom конференції  відбувся студентський круглий стіл «Облік, аналіз та аудит в інформаційному суспільстві».

Мета заходу - обговорення новітніх тенденції, проблематики та перспектив розвитку вітчизняної системи обліку, аналізу та аудиту у інформаційному суспільстві.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернулися проректор з наукової роботи, д.е.н., професор Світлана Володимирівна Мельниченко, декан факультету фінансів та обліку, к.е.н., доцент Тетяна Володимирівна Канєва, завідувач кафедри фінансового аналізу та аудиту, д.е.н., професор Каріна Олександрівна Назарова, які наголосили на тому, що  студентська науково-дослідна робота є одним із засобів підвищення якості підготовки фахівців,  що особливо є актуальним під час дистанційного режиму роботи.

У роботі заходу взяла участь Редько Катерина Олександрівна, к.е.н, доцент, член Ради Аудиторської палати України, ACCA DipIFR, SE MBA, Член Гільдії професійних внутрішніх аудиторів України, бізнес-тренер та консультант з IFRS та CIA, Головний внутрішній аудитор холдингу Індустріал, керуючий партнер ТОВ «Аудиторська фірма «Стандарт», яка розповіла про  зміни в роботі аудиторів, в т.ч. в умовах діджиталізації економіки.

 Модератором заходу була к.е.н., доцент кафедри фінансового аналізу та аудиту Міняйло Вікторія Петрівна.

Учасники круглого столу обговорили актуальні питання здійснення внутрішнього та зовнішнього контролю та аудиту в умовах COVID-19, аналізу бізнес-процесів,  аудиту та аналізу інвестиційних проєктів та грантів, необхідності аудиту земельних ділянок, ведення бізнесу в умовах інформатизації тощо.

 В дискусії взяли участь студенти спеціальностей «Фінансовий контроль та аудит», «Облік та оподаткування», студенти Київського державного коледжу туризму та готельного господарства, викладачі кафедри.

 Дякуємо всім учасникам круглого столу та чекаємо на наступну зустріч!

30.06.2020
454201
485
остання редакція 30.06.2020
454201