logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Акредитаційна експертиза освітньої програми «Харчові технології»

Загальна інформація

У Київському національному торговельно-економічному університеті з 05 по 07 жовтня 2020 р. включно згідно з наказом Національного агентства з забезпечення якості вищої освіти від 07 вересня 2020 року № 1218-Е проводиться акредитаційна експертиза у віддаленому (дистанційному) режимі за спеціальністю 181 «Харчові технології»

(ID у ЄДЕБО 36834) за третім рівнем вищої освіти (справа №755/АС-20).

05 жовтня 2020 року з 16:15 до 16:45 відбудеться відкрита зустріч членів експертної групи з учасниками освітнього процесу в КНТЕУ, до участі в якій запрошуються всі охочі.

Підключення до конференції ZOOM  за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/4812053258?pwd=Ry9QK2xHRk1VMjlqMUZiY1hTM2R2QT09

Ідентифікатор конференції: 481 205 3258
Пароль: 0CVQNn

ПРОГРАМА
Проведення акредитаційної експертизи з використанням технічних засобів відеозв’язку.

02.10.2020
43220
547
остання редакція 07.10.2020
43220