logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас Віктора Тимчишина «Локальна рибна сировина: сучасний гастрономічний тренд ресторану»

Загальна інформація

У рамках заходів з нагоди відзначення Міжнародного дня кухаря і кулінара – 2020 для здобувачів та викладачів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу 21 жовтня 2020 року виступив Віктор Тимчишин, експерт з ресторанних технологій із 20-річним досвідом роботи, член Українського кулінарного союзу, неодноразовий переможець і суддя міжнародних кулінарних змагань, з майстер-класом на тему «Локальна рибна сировина: сучасний гастрономічний тренд ресторану». Захід проведено в змішаному офлайн- та онлайн-форматах. Кількість зацікавлених учасників майстер-класу перевищила 80 осіб.

Пан Віктор презентував технологію страви сучасної української кухнізапечене в натуральній глині філе судака з лопухом та грибами зморшками, подане із зеленим маслом на подушці із селерового пюре з восьминогом, прикрашене чорним чіпсом із тапіоки, ферментованим чорним часником та лимонною селерою. Страва була подана в дизайнерському посуді, виготовленому на замовлення. Під час майстер-класу відбулась активна онлайн- і офлайн-дискусія між презентером та учасниками. Пану Віктору було поставлено багато запитань, що свідчило про високу зацікавленість аудиторії. Усі залишились задоволені та дізналися деякі кулінарні секрети професійного шефа. Пан Віктор поділився своїми креативними ідеями щодо використання локальних продуктів та технік їх обробки, особливостей застосування сучасних гаджетів у ресторанних технологіях, власного бачення модних трендів кулінарного дизайну ресторанних страв та сучасні вподобання гостей у ресторані.

Велика вдячність кулінарному маестро Віктору, який щиро поділився зі здобувачами своїм професійним досвідом, навичками та креативними ідеями. Соціальні івенти від наших стейкхолдерів особливо цінні в новий непростий час карантинних обмежень і викликів. Проте бажання віддавати та прагнення до професійного розвитку і нових знань – ніколи не зупиняє студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу! А змішана інноваційна форма організації цього івенту прийнята учасниками позитивно і матиме подальший розвиток під час організації навчального процесу в умовах дистанційного навчання.

Адміністрація факультету та кафедра технології і організації ресторанного господарства висловили вдячність пану Віктору Тимчишину за надану студентам можливість отримати цінний професійний досвід і нові знання! Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з паном Віктором!

21.10.2020
433884
3759
остання редакція 28.10.2020
Vega