logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Студенти КНТЕУ на "PEOPLE MANAGEMENT 9: Атланти для талантів-2020"

Загальна інформація

Студенти Київського національного торговельно-економічного університету у складі Творчого рекламного об’єднання студентів за інформаційної та технічної підтримки кафедри журналістики та реклами взяли участь в організації унікальної бізнес-події «PM9 | People Management Сonference: Атланти для Талантів» у статусі Organize team та Hеlp team.

22.10.2020 в Києві відбулася грандіозна подія  «PM9 | People Management Сonference: Атланти для талантів» за участю видатних спікерів у гібридному форматі online | ofline просторі з фокусом на глибину контенту, дієвістю інструментів адаптації до нової реальності.

Олена Жупікова - засновник та ідейний натхненник KA Group - premium business events, генеральний продюсер з 16-річним досвідом у корпоративних продажах, 7-річним в управлінні власним бізнесом, урочисто відкрила подію та представила спікерів відомих компаній, партнерів та спонсорів.

У рамках конференції студенти КНТЕУ отримали  унікальний досвід організації бізнес-заходів преміум-класу від компанії "KA GROUP", почули цінний контент від власників бізнесу, CEO, CHRO, HR,  L & D-керівників, TA-керівників, Total Rewards Head & Talent Leaders. Дізнались про культуру flex-навчання, рескілінга, адаптивного інтелекту, впровадження метрик оцінки КРІ, формулювання ОКР, професійної ролі та вклад у результат і прибуток компанії, збереження ментального здоров’я, розвитку лідерських якостей у період New Normal.

Особлива подяка найкращим представникам студентства: Дарії Авраменко, Анастасії Черневій,  Олександрі Таргоній, керівнику ТРОС КНТЕУ к.е.н., доценту кафедри журналістики та реклами Діані Файвішенко.

Посилання на сайт з докладним описом програми бізнес-конференції https://pm.kagroup.ua.

Чекаємо нових подій, нових спікерів та нових вражень.

Приєднуйся і дій!


Дотримання усіх санітарних норм: температурний скринінг на вході, САНІТАЙЗЕР на всіх локаціях, не більше 2 учасників за одним столом, 1000 квадратних метрів івент-холу до 100 учасників.

22.10.2020
433884
4173
остання редакція 02.11.2020
Vega