logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Подарунок до Міжнародного дня студентів: інноваційний коворкінг «Phygital Hub» у КНТЕУ

Загальна інформація

Студенти в стінах КНТЕУ не лише здобувають знання, але й мають можливість розвивати свої різноманітні таланти, реалізовувати амбіції, тренувати професійні soft-skills. Важливо, що вони беруть активну участь в усіх процесах, які відбуваються в університеті, навіть при створенні проєктів нових приміщень для дозвілля та навчання. Символічно, що відкриття одного з таких просторів було організовано саме в Міжнародний день студентів 17 листопада 2020 року з дотриманням усіх карантинних норм.

Церемонію розпочав ректор університету – А. А. Мазаракі, зауваживши, що, не зважаючи на пандемію, економічні складнощі, університет продовжує модернізовуватись, забезпечуючи нові можливості для якісного та комфортного навчання молоді.

Назва нового коворкінгу «Phygital Hub» повністю передає його ідею. Phygital – це унікальна можливість для студентів, що розкриває нові перспективи в комунікаційному просторі завдяки об'єднанню фізичних і віртуальних  об’єктів. Коворкінг облаштований з використанням найсучаснішого обладнання в оновленому корпусі Л. До того ж, повністю забезпечено інклюзивність даного об’єкту (встановлені пандуси для безперешкодного доступу до інновацій людей з обмеженими можливостями).

Phygital Hub – поділений на кілька робочих зон, які дозволяють в одному просторі комфортно навчатись та займатись творчістю. У головній залі коворкінгу можна відпочити від занять на зручних пуфах або пограти в інтелектуальні ігри за столами в іншому кінці зони. А особливістю зали є стеля – так зване Зоряне небо (Велика та мала Ведмедиця), що своїми кольорами сполучає в одне ціле всі шість факультетів КНТЕУ.

Аrt space – унікальна частина коворкінгу призначена для творчих заходів та генерації креативних ідей. Вона обладнана найсучаснішими технічними засобами для максимальної багатозадачності.

Mediation room – зал медіації, де студенти можуть вирішувати суперечки поза судовими засобами, вчитись мистецтву переговорів та тонкощам дипломатії, обговорювати найрізноманітніші теми, здобувати цінний досвід комунікації. Дана зона обладнана усім необхідним для реалізації наукового потенціалу КНТЕУ.

Студентський простір Phygital Hub створений для творчих, амбітних та нестандартних особистостей. Він буде місцем натхнення, народження великих ідей та сміливих мрій.

17.11.2020
433884
5261
остання редакція 20.11.2020
443230