дизайну, інжинірингу та землеустрою
|
КРИВОРУЧКО МИРОСЛАВ ЮРІЙОВИЧ
кандидат технічних наук,
доцент кафедри дизайну та інжинірингу
e-mail: m.kryvoruchko@knute.edu.ua
|
ІДЕНТИФІКАТОРИ
АВТОРА |
GoogleScholar
ORCID
Scopus
Web of
science
|
|
|
СФЕРА НАУКОВИХ
ІНТЕРЕСІВ |
дослідження впливу добавок полісахаридної природи на
технологічні і теплофізичні властивості різних видів тіста
|
|
|
ДИСЦИПЛІНИ |
"Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства",
"Устаткування закладів туристично-рекреаційного комплексу",
"Безпека життя"
|
|
|
АКАДЕМІЧНА
КВАЛІФІКАЦІЯ |
- кандидат технічних наук, 05.18.16 "Технологія харчової
продукції", тема дисертації "Технологія борошняних кулінарних
виробів на основі пророщеного зерна пшениці", 2014 р.
- магістр за спеціальністю "Технологія харчування", 2009 р.
- бакалавр за спеціальністю "Технологія харчування", 2008 р.
|
|
|
ДОСВІД РОБОТИ |
- з 2021 р. доцент кафедри дизайну та інжинірингу.
- доцент кафедри інженерно-технічних дисциплін, 2019 р.
- старший викладач кафедри інженерно-технічних дисциплін, 2014
р.
- асистент кафедри інженерно-технічних дисциплін, 2012 р.
|
|
|
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ |
https://scholar.google.com.ua/citations?user=9DvMbMoAAAAJ&hl=uk
|
|
|
ПІДВИЩЕННЯ
КВАЛІФІКАЦІЇ |
- 1 квітня – 5 квітня 2019 р. – навчання за програмою для
викладачів з охорони праці вищих навчальних закладів на державному
підприємстві "Головний навчально-методичний центр Держпраці";
- 24 березня – 22 червня 2015 р. – Вища школа педагогічної
майстерності КНТЕУ;
- 17 березня – 21 березня 2014 р. – навчання за програмою для
викладачів з охорони праці вищих навчальних закладів на державному
підприємстві "Головний навчально-методичний центр
Держгірпромнагляду України".
|
|
|
ДОДАТКОВІ ВИДИ
ДІЯЛЬНОСТІ |
- профорієнтатор кафедри (гімназія № 136 м. Києва);
- відповідальний за наукову роботу кафкдри.
- відповідальний за гранди
- відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри.
|
|
|
ХОБІ |
футбол, шашки, англомовні фільми
|
остання редакція 13.04.2023