logo
Кафедра дизайну та інжинірингу
Кафедра дизайну та інжинірингу
logo
Кафедра дизайну та інжинірингу
img

Тарасенко Ігор Іванович

дизайну та інжинірингу

ТАРАСЕНКО ІГОР ІВАНОВИЧ

кандидат технічних наук,
доцент кафедри дизайну та інжинірингу

e-mail: i.tarasenko@knute.edu.ua

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ

дослідження і удосконалення процесів обробки продуктів в ресторанній галузі, оптимізація роботи устаткування для теплової обробки кулінарної продукції

ДИСЦИПЛІНИ

“Устаткування закладів ресторанного господарства”,  “Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства”  “Торговельне обладнання”

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ
  • кандидат технічних наук 05.18.16 - «Технологія продукції громадського харчування», тема дисертації: «Влияние способов тепловой обработки на качество мясных диетических кулинарных изделий»,1985 р. 
  • доцент кафедри устаткування підприємств громадського харчування, 1991 р.
ДОСВІД РОБОТИ
  • асистент, старший викладач, доцент Київського національного торговельно-економічного університету, з 1982 р. Досвід викладацької роботи –38 років.
  • аспірант Київського торговельно-економічного інституту, 1979 –1982 рр.
  • заст. завідуючого виробництвом, завідуючий виробництвом, заст. директора підприємства в Ленінградському тресті їдалень м. Києва, 1978 –1979 рр.
ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ

https://scholar.google.com.ua/citations?user=XAx-Ez8AAAAJ&hl=uk

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ

Почесна грамота міністерства освіти і науки України (2006 р.)

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Стажування в Національному університеті харчових технологій на кафедрах процесів та апаратів харчових виробництв та технологічного обладнання?  ВАТ “Готель «Прем’єр Палац”, комерційних підприємствах “Новий проект”, “Профітекс”, “Раціональ Інтернаціональ АГ” в Україні

ХОБІ

спорт, сучасна література

15.02.2021
43220
983
остання редакція 07.09.2021
3008