logo
Кафедра банківської справи
Кафедра банківської справи
logo
Кафедра банківської справи
img

ГВОЗДЬ ВІТА СТЕПАНІВНА

банківської справи

 ГВОЗДЬ ВІТА СТЕПАНІВНА

кандидат економічних наук, старший викладач кафедри банківської справи

e-mail: v.hvozd@knute.edu.ua

ІДЕНТИФІКАТОРИ АВТОРА

Google Scholar
 

СФЕРА НАУКОВИХ ІНТЕРЕСІВ Сучасний стан банківської системи України та грошово-кредитна політика НБУ.
ДИСЦИПЛІНИ

«Міжнародні кредитно-розрахункові та валютні операції», «Фінансовий моніторинг» та «Гроші і кредит» для студентів освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр»

АКАДЕМІЧНА КВАЛІФІКАЦІЯ

кандидат економічних наук, спеціальність 08.00.03 – економіка та управління національним господарством, тема дисертації: «Оцінка впливу зовнішніх факторів на динаміку валового внутрішнього продукту України», Науково-дослідний економічний інститут, 2013 р.

магістр з обліку і аудиту, за спеціальністю «Облік і аудит», Український державний університет економіки та фінансів, 2006 р.

ДОСВІД РОБОТИ

старший викладач кафедри банківської справи Київського національного торговельно-економічного університету МОН України, з 2016 р. до цього часу.

старший викладач кафедри фінансів та фінансово-економічної безпеки Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, з вересня 2012 р. до лютого 2016 р.

аспірант Науково-дослідного економічного інституту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України,  з листопада 2008 р. по листопад 2011 р.

старший викладач кафедри фінансів, грошового обігу і кредиту Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі з вересня 2007 р. до серпня 2012 р.

старший викладач кафедри прикладної економіки Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, з жовтня 2006 р. до серпня 2007 р.

ОСНОВНІ ПУБЛІКАЦІЇ
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Державна навчально-наукова установа «Академія фінансового управління» Інститут післядипломної освіти. Опрацювала такі теми: сучасні підходи до викладання фінансових дисциплін; актуальні проблеми фінансової політики; актуальні проблеми управління фінансами. Виконала випускну роботу на тему: «Програмно-цільовий метод фінансування державних видатків», 2008 рік.

АТ «Креді Агрікольд Банк». Звіт про підвищення кваліфікації на тему: «Міжнародні кредитно розрахункові та валютні операції», 2020 рік.

ХОБІ

подорожі, інтелектуальні ігри.

18.02.2021
443230
537
остання редакція 21.02.2022
442224